Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nannskog illa ute - karriären kan vara över

- 27/09/2010, 14:27 -
Daniel Nannskogs karriär kan vara över.

Daniel Nannskogs karriär kan vara över.

SCANPIX

Skadan vägrar läka och nu kan Daniel Nannskog vara på väg att slänga in handduken.

BÆRUM. Daniel Nannskog kan har gjort sin sista match som fotbollspelare. Den allvarliga lårskadan som anfallaren ådrog sig i mitten av augusti i ligamatchen mot Strömgodset vägrar läka ordentligt - och kan tvinga honom att lägga karriären åt sidan.

– Om det inte blir bra under hösten och smärtan inte ger med sig måste jag sluta, så enkelt är det, säger den 36-årige strikern till TV4.

Han fortsätter:

– Jag rehabiliterar mig fortfarande, men som det känns nu gör det väldigt ont. Processen går långsamt. Känner jag så här i december tvingas jag kasta in handduken.

Nannskog har ett år kvar på sitt kontrakt med den norska klubben. Spelaren själv vill naturligtvis fortsätta spela, men går det inte så går det inte. Och till skillnad från väldigt många andra spelare så är han inte orolig över vad som kan komma att ske om karriären tvingas vara över.

– Det finns många spännande utmaningar och jag är inte orolig på den fronten. Det kommer att öppna sig möjligheter när jag lämnat mitt besked. Men jag tar en sak i taget och ser hur det går med skadan först.

 

Nannskog gör ett av sina många mål