Det blev för många frågor om Pedro León.
1 av 3
Det blev för många frågor om Pedro León. - Foto: Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX
José Mourinho blev alldeles rasande på journalisten i går.
2 av 3
José Mourinho blev alldeles rasande på journalisten i går. - Foto: LAURENT CIPRIANI/AP/SCANPIX
Till slut valde tränaren att lämna presskonferensen.
3 av 3
Till slut valde tränaren att lämna presskonferensen. - Foto: LAURENT CIPRIANI/AP/SCANPIX

"Mou" fick fel frågor - lämnade presskonferens

Journalisten irriterade José Mourinho - som till slut stormade ut från presskonferensen.


Det här har hänt:

José Mourinho är pressad inför kvällens Champions League-möte. Hans Real Madrid har inte presterat som förväntat och ligger fyra efter fem spelade matcher.

De uteblivna målen är kanske portugisens största problem. Endast sex baljor har man lyckats sätta och den spanska klubben har fått kraftig kritik för sitt spel inledningsvis.

Desto bättre har det gått i Champions League. Laget spelade fullständigt ut Ajax och vann till slut med 2-0 i en match som mycket möjligt kan ha varit "Los blancos" bästa än så länge.

AUXERRE. Det finns inga dumma frågor - bara dumma svar. Glöm det där! Det ordspråket gäller inte för José Mourinho, som i går blev alldeles rasande efter att ha fått frågor angående Pedro Leóns frånvaro inför kvällens Champions League-möte med franska Auxerre.

– Jag behöver inte förklara mig. Om Florentino (Perez, klubbens president) kommer och frågar mig så måste jag svara. Men han har inte kommit till mig. Du pratar om Pedro León som om att han vore (Zinedine) Zidane eller (Diego) Maradona), fnäste Mourinho.

Till slut stormade den frispråkige tränaren ut från presskonferensen - förvånad över att inte ha fått fler frågor angående startelvan.

– Jag har sagt till er att Benzema kommer att spela. Jag lovar er, om jag vore sportjournalist som kom till en presskonferens inför en Champions League-match så skulle min första fråga vara "vem mer kommer att spela i morgon?". Jag förväntade mig att du skulle fråga om Benzema skulle spela tillsammans med (Gonzalo) Higuaín eller om han skulle få sitta på bänken. Men i stället insisterar du med Pedro León…

Här rasar José Mourinho

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ett ja och två nej till VM-spel

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

3 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel.

NHL: Arizona flyttar till Utah

idag 01:52
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.