Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Mou" fick fel frågor - lämnade presskonferens

- 28/09/2010, 08:54 -
Det blev för många frågor om Pedro León.
1 av 3

Det blev för många frågor om Pedro León.

Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX

José Mourinho blev alldeles rasande på journalisten i går.
2 av 3

José Mourinho blev alldeles rasande på journalisten i går.

LAURENT CIPRIANI/AP/SCANPIX

Till slut valde tränaren att lämna presskonferensen.
3 av 3

Till slut valde tränaren att lämna presskonferensen.

LAURENT CIPRIANI/AP/SCANPIX

Journalisten irriterade José Mourinho - som till slut stormade ut från presskonferensen.

AUXERRE. Det finns inga dumma frågor - bara dumma svar. Glöm det där! Det ordspråket gäller inte för José Mourinho, som i går blev alldeles rasande efter att ha fått frågor angående Pedro Leóns frånvaro inför kvällens Champions League-möte med franska Auxerre.

– Jag behöver inte förklara mig. Om Florentino (Perez, klubbens president) kommer och frågar mig så måste jag svara. Men han har inte kommit till mig. Du pratar om Pedro León som om att han vore (Zinedine) Zidane eller (Diego) Maradona), fnäste Mourinho.

Till slut stormade den frispråkige tränaren ut från presskonferensen - förvånad över att inte ha fått fler frågor angående startelvan.

– Jag har sagt till er att Benzema kommer att spela. Jag lovar er, om jag vore sportjournalist som kom till en presskonferens inför en Champions League-match så skulle min första fråga vara "vem mer kommer att spela i morgon?". Jag förväntade mig att du skulle fråga om Benzema skulle spela tillsammans med (Gonzalo) Higuaín eller om han skulle få sitta på bänken. Men i stället insisterar du med Pedro León…

Här rasar José Mourinho