Tisdag 27 Sep
Stockholm

Budet på Santa Cruz nekat

215 miljoner kronor var inte tillräckligt för att köpa loss Roque Santa Cruz.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I går, torsdag, bjöd Manchester City 215 miljoner för Blackburns Rovers paraguayanske stjärna Roque Santa Cruz. Uppenbarligen räckte det inte för nu har Blackburn tackat nej till pengarna. Det bekräftar Citys tränare Mark Hughes till BBC.

– I går gav vi Blackburn ett förbättrat bud men det avvisades, sade Hughes.

Santa Cruz har tydligt deklarerat att han vill lämna sin nuvarande klubb för att spela tillsammans med Robinho i Citys anfall. Men nu får 27-åringen rikta in sig på att fortsätta ett tag i Rovers. I stället för 215 miljoner kronor på kontot valde Blackburn att behålla sin målkung i jakten på ett nytt kontrakt. Allt går inte att köpa för pengar.

Manchester City hävdade att det förkastade budet var det sista de skulle komma med, men Hughes menar att han inte vet om de ska fortsätta jakten eller inte. Inte heller Blackburns coach Sam Allardyce vet om budet verkligen var Citys sista.

– Vi har värderat budet men inte accepterat det. Om de kommer tillbaka före deadlinen på måndag vet jag inte, säger Allardyce.

Även Tottenham sägs ha visat intresse för Santa Cruz, och med tanke på att Sunderlands forward El-Hadji Diouf väntas ansluta till Blackburn inom kort är det kanske inte helt omöjligt att Roque Santa Cruz ändå lämnar klubben.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.