Storstjärnan vill lämna Atletico Madrid

- 05/10/2010, 15:19 -
Forlán vill lämna Spanien och flytta till England.
1 av 2

Forlán vill lämna Spanien och flytta till England.

Andres Kudacki/AP/SCANPIX

Dags att ta farväl, ”Super Forlán” ?
2 av 2

Dags att ta farväl, ”Super Forlán” ?

Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX

Diego Forlán längtar efter en flytt tillbaka till Premier League.

MANCHESTER. Tidigare i somras bar Diego Forlán sitt land fram till semifinal i VM i Sydafrika. Den målfarlige anfallaren belönades med att tilldelas priset som den bäste spelaren i turneringen.

31-åringen flyttade till Spanien 2004 och har sedan dess blivit kvar där. Efter sommarens succé trodde de flesta att den förre Manchester United-spelaren skulle lämna Atletico Madrid. Så blev det inte. Något som gjorde honom besviken – och som nu vill lämna La Liga för att flytta tillbaka till Premier League.

– Om jag får chansen att gå så kommer jag att gå. Tiden jag hade i England var fantastisk och jag uppskattade den. Om jag fick chansen att gå tillbaka dit skulle jag bli väldigt glad, säger han enligt Sky Sports.

Anfallaren, som gjorde 32 mål i den spanska ligan säsongen 2008/2009, har tre år kvar på sitt kontrakt och kommer att bli dyr att lösa för någon klubb.

Fansen i den enda engelska klubb stjärnan har representerat vill gärna ha tillbaka honom.

Skulle vara bra att ha tillbaka Diego Forlán i Manchester United som partner till (Dimitar) Berbatov och (Wayne) Rooney.”, skriver signaturen Chris i en kommentar.

Se alla hans mål från 2009 här.

Alla mål i United-tröjan