Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svenskduon utfryst i Fulham

- 05/10/2010, 19:26 -
Varken Stoor...
1 av 2

Varken Stoor...

BILDBYRÅN

...eller David Elm får någon speltid.
2 av 2

...eller David Elm får någon speltid.

BILDBYRÅN

David Elm och Fredrik Stoor får ingen speltid i Londonklubben.

LONDON. Fredrik Stoor, 26, har försökt att komma bort från Fulham under en längre tid efter att ha fått för lite speltid. Trots att det finns flera lag som är intresserade av att låna honom vägrar ”The Cottagers” att släppa den förre landslagsbacken.

– Det är beskedet de har gett mig. I slutändan är det klubbens beslut och motiveringen är att de vill ha en bred trupp om det dyker upp skador. Men självklart hoppas jag att det händer något under januari, säger Stoor till TV4.

Tidigare i våras slog David Elm igenom och gjorde flera mål för Fulham. Svensken, som köptes av den numera Liverpooltränaren Roy Hodgson, har bara spelat en match den här säsongen under den nye tränaren Mark Hughes.

– Han åkte på en skada tidigt och det var därför han inte var med i upptakten. Men nu är han igång igen och de närmaste veckorna och månaderna får utvisa vad som händer, säger hans agent Patrick Mörk.

Snart första fotbollsträningen sedan skadan. Enormt skönt”, skrev anfallaren på Twitter tidigare i september.

Ett av Elms mål i Fulham-tröjan