Efter petningen - nu gör han uppror

- 06/10/2010, 12:35 -
Lassana Diarra kan komma att lämna klubben.
1 av 2

Lassana Diarra kan komma att lämna klubben.

CLAUDE PARIS/AP/SCANPIX

Diarra har under de år han spelat för "marängerna" gjort riktigt bra ifrån sig.
2 av 2

Diarra har under de år han spelat för "marängerna" gjort riktigt bra ifrån sig.

David Ramos/AP/SCANPIX

Real Madrid såg ut att ha hittat spelet under hemmamatchen mot Deportivo la Coruña. Under ytan gror det samtidigt problem.

MADRID. Real Madrid vann enkelt hemma mot Deportivo la Coruña med 6-1. Spelet såg riktigt lovande ut och frågan är nu om José Mourinho hittat formeln för att få laget att dels vinna, men också med stil. I det lagbygge portugisen föredragit har en spelare saknats - och nu kan han komma att göra uppror.

Hassan Alavi, Nyheter24:s Spanienexpert rapporterar på sin La Liga-blogg:

"José Mourinho föredrar att spela Sami Khedira (och möjligen Fernando Gago) före Lassana Diarra som verkar vara sugen på ännu en flytt. I dagens AS påpekar fransmannen hur allvarligt han ser på saken med orden:

– Alla som känner mig vet hur jag tänker. Om jag inte är nöjd med min situation kommer jag att hitta lösningar – inga problem, säger Diarra."

Lassana Diarra har en historik att snabbt få fram flyttar om inte allt går hans väg. Han lämnade Chelsea efter att konkurrensen resluterat i fast plats på bänken. Arsenal värvade fransmannen, där han begärde flytt efter endast fem månader - på grund av bänken. I Portsmouth fick Diarra en startplats innan han reste till Spanien för spel i Real Madrid.

"Diarra försöker sätta press på sin tränare och eftersom Mourinho är den han är lär han fortsätta med Khedira samt Xabi Alonso. Mycket tyder på att Gago lär till och med vara först i kön av alla – vilket innebär att Diarra blir tredjevalet. Vilken klubb flyttar han till denna gång? För det är bara en tidsfråga innan han gör det igen." avslutar Alavi.

Lassana Diarras tid i Real Madrid.