Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Suárez - Barças kommande storvärvning

Luis Suárez är en jagad man.
1 av 3

Luis Suárez är en jagad man.

Nikolas Giakoumidis/AP/SCANPIX

2 av 3

Nikolas Giakoumidis/AP/SCANPIX

3 av 3

Andrey Lukatsky/AP/SCANPIX

Sport | 09/10/2010 13:09

Barcelona jagar Uruguays succéanfallare.

JAKARTA. Succén bara fortsätter för Ajax Luis Suárez. I går gjorde den uruguayanske strikern ett hattrick när Indonesien krossades med hela 7-1 - och nu är det inte mycket som tyder på att anfallaren blir kvar i Amsterdamklubben.

Enligt El Mundo Deportivo har en rad olika storklubbar visat intresse för Suárez, men menar att det är framför allt Barcelona som ligger närmast till en affär med Ajax.

Det som dock skulle kunna stoppa en eventuell övergång är att 23-åringens agent är Pere Guardiola, Barcelonatränaren Pep Guardiolas bror. Och varken Pere eller Pep vill att folk ska tro att Barcelona får fördelar på grund av brödarskapet.

Suárez har sedan tidigare berättat att han vill spela i Spanien, men då med Barcelonas ärkerival, Real Madrid. Frågan är dock hur länge Suárez skulle tveka om den katalanska storklubben kom med ett kontraktsförslag.

Suarez räddar Uruguay