Kaká jagas av en rad olika klubbar.
1 av 3
Kaká jagas av en rad olika klubbar. - Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX
Slutkramat i Madrid?
2 av 3
Slutkramat i Madrid? - Foto: Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX
3 av 3
- Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX

Storklubbarna jagar Kaká

Manchester City, Chelsea och Liverpool uppges vara intresserade av Real Madrid-spelaren.


Ricardo Izecson dos Santos Leite

Född: Den 22:a april 1982 i Brasilia i Brasilien.

Tidigare klubbar: Fostrades i den brasilianska storklubben Sao Paulo men värvades till Milan säsongen 2003. Supertalangen blev snabbt en av lagets allra viktigaste spelare och valde att både nobba ett bättre kontrakt med Chelsea och Manchester City för att stanna kvar i Milan.

Nu: Men inför den gångna säsongen var karriären i Milan över och han flyttade till Real Madrid. Där han dock haft det tufft och har inte riktigt kommit igång.

MADRID. Tiden i Madrid blev inte som Kaká hade förväntat sig. Brasilianaren har haft det svårt att komma tillrätta i den spanska storklubben och en knäskada har under en längre tid stoppat honom från spel.

En situation som har fått andra storklubbar att börja röra på sig. Enligt katalanska Sport är Manchester City, Chelsea och till och med Liverpool ute efter den 28-årige mittfältaren, som kom till Real från italienska Milan inför den gångna säsongen.

Och även just Milan uppges vara intresserade av att köpa tillbaka honom. Något som i sådana fall skulle kosta minst 280 miljoner kronor.

Ingen Inter-flytt

Någon flytt till Inter är dock helt uteslutet. I alla fall om du frågar Serie A-bloggerskan Niceola Fältlöv.

"Jag står fortfarande fast vid att jag absolut inte tror att Kaká sviker alla milanisti genom att flytta till Milans absoluta ärkerival. Inte med det förflutna Ricky har med Milan. Inte med det goda hjärta han så många gånger visat att han har", skriver hon på sin blogg.

Hon tror snarare att han kommer att fortsätta i Madrid och kämpa för att få den nye tränaren José Mourinhos förtroende.

Kakás debutmatch med Real Madrid

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark och Nordqvist skuggar täten i majorn

1 timme sedan

NHL: Arizona flyttar till Utah

3 timmar sedan
NHL-laget Arizona flyttar till Utah efter en storaffär som nu har godkänts av ligan. Vad det nya namnet blir är inte klart.

Orken tog slut: "Bittert så klart"

igår 23:20
Sju matcher i kvartsfinalen och lika många i semifinalen. 14 matcher på mindre än en månad blev ett alltför tufft program för Frölunda. Nu väntar semester. Bittert så klart. Vi hade bättre förhoppningar än så men kommer helt enkelt inte upp i nivå i dag, säger backresen Henrik Tömmernes strax efter slutsignalen.

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

igår 23:06
Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island, där han ligger delad fyra efter första rundan.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

igår 21:50
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

igår 21:04
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.