Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Storklubbarna jagar Kaká

Kaká jagas av en rad olika klubbar.
1 av 3

Kaká jagas av en rad olika klubbar.

Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX

Slutkramat i Madrid?
2 av 3

Slutkramat i Madrid?

Arturo Rodriguez/AP/SCANPIX

3 av 3

Daniel Ochoa de Olza/AP/SCANPIX

Sport | 09/10/2010 14:08

Manchester City, Chelsea och Liverpool uppges vara intresserade av Real Madrid-spelaren.

MADRID. Tiden i Madrid blev inte som Kaká hade förväntat sig. Brasilianaren har haft det svårt att komma tillrätta i den spanska storklubben och en knäskada har under en längre tid stoppat honom från spel.

En situation som har fått andra storklubbar att börja röra på sig. Enligt katalanska Sport är Manchester City, Chelsea och till och med Liverpool ute efter den 28-årige mittfältaren, som kom till Real från italienska Milan inför den gångna säsongen.

Och även just Milan uppges vara intresserade av att köpa tillbaka honom. Något som i sådana fall skulle kosta minst 280 miljoner kronor.

Ingen Inter-flytt

Någon flytt till Inter är dock helt uteslutet. I alla fall om du frågar Serie A-bloggerskan Niceola Fältlöv.

"Jag står fortfarande fast vid att jag absolut inte tror att Kaká sviker alla milanisti genom att flytta till Milans absoluta ärkerival. Inte med det förflutna Ricky har med Milan. Inte med det goda hjärta han så många gånger visat att han har", skriver hon på sin blogg.

Hon tror snarare att han kommer att fortsätta i Madrid och kämpa för att få den nye tränaren José Mourinhos förtroende.

Kakás debutmatch med Real Madrid