Lördag 16 Okt
Stockholm

Fansens dom: Hodgson sparkas

Han försvinner, menar fansen.
1 av 2
Han försvinner, menar fansen. Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Roy Hodgson lär inte bli kvar.
2 av 2
Roy Hodgson lär inte bli kvar. Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Nästan 60 procent vill ha bort honom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Detta har hänt:

Det är inte mycket som har gått Liverpools gång än så länge. Laget har inte presterat på planen och har endast vunnit en enda match än så länge - inte konstigt att de har fallit ned till en nedflyttnigsplats.

Samtidigt har även klubben miljardskulder och ilskan mot ägarna är gigantisk. Liverpool väntas dock säljas snart till nya ägare, som kommer att pumpa in pengar.

LIVERPOOL. Säsongsinledningen har varit rekordusel och redan nu har Liverpoolfansen börjat skrika efter Roy Hodgsons avgång.

I en stor undersökningar gjord av Mirror där 1 767 supportrar medverkade har bland annat 81,9 procent räknat bort alla möjliga titlar - och 59,9 har inte något förtroende för den nye tränaren.

Knappast några glädjessiffror för den förre Halmstadtränaren, som förmodligen hade hoppats på en annan start i sin nya storklubb. Men efter tre förluster och tre kryss på deras sju inledande matcher har laget hamnat på en nedflyttningsplats, och det är inte särskilt mycket som tyder på att Hodgson blir långvarig i klubben.

Goda Liverpooltider

Kommentera
Kopiera länk
Dela