1 av 7
- Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX
2 av 7
- Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX
Fans hade samlats utanför domstolen för att protestera mot de nuvarande ägarna.
3 av 7
Fans hade samlats utanför domstolen för att protestera mot de nuvarande ägarna. - Foto: Lennart Preiss/AP/SCANPIX
Miljadären Peter Lim vill köpa Liverpool.
4 av 7
Miljadären Peter Lim vill köpa Liverpool. - Foto: Samuel He/AP/SCANPIX
Beskedet kommer i morgon.
5 av 7
Beskedet kommer i morgon. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
6 av 7
- Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Tom Hicks Jr och George Gillett är knappast Liverpoolsfansens favoriter.
7 av 7
Tom Hicks Jr och George Gillett är knappast Liverpoolsfansens favoriter. - Foto: DAVE THOMPSON/AP/SCANPIX

Liverpool-domen faller i morgon

Klubben allt närmare försäljning.


Styrelseupproret

Liverpools nuvarande ägare Tom Hicks och George Gillett försökte avsätta styrelsemedlemmarna Ian Ayre och Christian Purslow, för att ersätta dem med bland annat sin son. Syftet med kuppen var att se till att styrelsen inte skulle acceptera budet som tillkommit styrelsen från NESV och John W Henry.

Enligt ställföreträdande ordförande Martin Broughton ska denna kupp vara ett avtalsöverträdelse gentemot Royal Bank of Scotland, vilket kommer att avgöras under dagen i den Liverpools högsta juridiska instans.

Beskedet dröjer till i morgon. Klockan 10:30 på onsdagen ska civilrättsdomstolen avgöra hur det blir med den anrika klubbens framtid och med tvisten mellan Royal Bank of Scotland och klubbens nuvarande ägare.

Utanför domstolen hade Liverpoolfans samlats för att protestera mot de amerikanska ägarna Tom Hicks och George Gillett, som har tills på fredagen på sig för att lösa de enorma skulderna som klubben har.

Samtidigt under dagen lade miljardären Peter Lim från Singapore lagt ett nytt bud på klubben. Ett bud som ligger på drygt 400 miljoner kronor.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Reinfeldt om läktaroron: "Kan dämpa kärleken"

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

2 timmar sedan
Maja Stark har börjat bra i Arizona, Anna Nordqvist likaså. Tillsammans med Madelene Sagström går de en tuff kamp om en plats i OS i Paris i sommar.

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.