Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Liverpoolmisären fortsätter - stjärnorna skadade

Liverpoolstjärnor på skadelistan.
1 av 1

Liverpoolstjärnor på skadelistan.

JON SUPER/AP/SCANPIX

Sport | 13/10/2010 11:22

Liverpools säsongsupptakt har gått allt annat än väl. Efter ekonomiska bekymmer kryddat med värdelöst spel står nu klubben inför nästa stora problem.

LIVERPOOL. Liverpools säsong har börjat allt annat än som planerat. Laget har kraftigt underpresterat och inte levt upp till förväntningarna, samtidigt faller klubben handlöst rent ekonomiskt. Nästa dråpslag kom under EM-kvalet - två allvarligt skadade spelare.

Dirk Kuyt fick hela sin kroppstyngd på fotleden och fick föras till sjukhus med ambulans och de första indikationerna visar att ledbandet gått av - vilket innebär månader av rehabilitering.

Daniel Agger var med från start i Danmarks bortaseger mot Cypern. Liverpoolbacken blev dock tvungen att kliva av under första halvlek och de inledande rapporterna säger att dansken kommer att missa Merseysidederbyt.

Två tunga avbräck för en klubb redan vid ruinens brant och under nedflyttningsstrecket, frågan är om inte detta Liverpoolderby kommer att gå till historien som en av de viktigaste drabbningarna i stadens historia?

Se fansens reaktioner utanför domstolen i London i väntan på beslutet i frågan om försäljningen.