Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Liverpools försäljning kan fortsätta

De två mest hatade männen i Liverpool?
1 av 2

De två mest hatade männen i Liverpool?

DAVE THOMPSON/AP/SCANPIX

Kommer bli Liverpools nya ägare.
2 av 2

Kommer bli Liverpools nya ägare.

Jack Dempsey/AP/SCANPIX

Sport | 14/10/2010 18:32

Domstolen har återigen gett Liverpool rätten att fortsätta försäljningen.

LIVERPOOL. Efter en segdragen historia där Liverpool under gårdagen vann det första fallet i domstolen ställde de nuvarande ägarna Tom Hicks och George Gillett till det på kvällen. Amerikanerna stoppade försäljningen av klubben tillfälligt vilket gjorde att det blev en ny rättegång i dag.

I två och en halv timme höll rättegången på innan domaren kom ut och förklarade att Liverpool har rätt att fortsätta försäljningen, skriver Liverpool Echo. Därmed kommer ”The Reds” troligen att få nya ägare i form av New England Sports Ventures som leds av John W Henry.

”Hicks och Gillett måste dra tillbaka sina krav innan klockan fyra i morgon innan dealen med NESV kan gå igenom”, ska en av deras advokater sagt twittrar Bloombergs Tariq Panja om.

”Vi är glada att vi har tagit ytterligare ett viktigt steg mot att fullborda försäljningsprocessen”, skriver klubben i ett uttalande.

Styrelsen efter gårdagens vinst