Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Inför stormatchen: "Villa kommer inte jubla"

- 15/10/2010, 15:52 -
Messi tillsammans med nya anfallspartnern David Villa.
1 av 2

Messi tillsammans med nya anfallspartnern David Villa.

MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Unai Emery har gjort succé under säsongen med sitt Valencia.
2 av 2

Unai Emery har gjort succé under säsongen med sitt Valencia.

Alberto Saiz/AP/SCANPIX

Barcelona tar emot serieledande Valenica och för en viss David Villa blir det en match med dubbla känslor - och han kommer enligt Nyheter24:s expert - inte att jubla.

BARCELONA. Under helgen spelas säsongens än så länge största match. Barcelona tar emot Valencia på Nou Camp.

Valencia har inlett säsongen på ett makalöst sätt. Efter att ha förlorat sina två största stjärnor under sommaren, David Silva och framförallt David Villa, har de endast tappat två poäng på de sex inledande matcherna.

"Många experter har under inledningen av säsongen talat gott om Unai Emerys bygge och hur väl laget har formats efter sommarens försäljningar." skriver Nyheter24:s Spanienexpert Hassan Alavi.

Experten fortsätter och menar att Barcelona har mängder med skadeproblem, men att Villa förmodligen kommer till start och "frågan är förstås om Villa väljer att jubla vid ett mål? Troligen inte."

Inför matchen har det mesta i Katalonien kretsat kring Barcelonas president Sandro Rosells uttalande angående medlemskap i klubben. Utspelet har kretsat kring en viss rädsla "Hans rädsla? Att kineser, ryssar och japaner (hans exempel) en dag får allt för mycket makt bland medlemmarna." avslutar Alavi.

Matchen har kategoriserats som en sexpoängsmatch. Xavi Hernadez missar troligtvis drabbningen och frågan är om Valencia kan fortsätta sin poängskörd även när de möter sin gamla superstjärna?