Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Real ny serieledare - "Mou" ändå bitter

- 17/10/2010, 11:00 -
Cristiano Ronaldo stod för två mål och två assist i går.
1 av 3

Cristiano Ronaldo stod för två mål och två assist i går.

Sergio Torres/AP/SCANPIX

José Mourinho var inte helt nöjd med gårdagens resultat.
2 av 3

José Mourinho var inte helt nöjd med gårdagens resultat.

Sergio Torres/AP/SCANPIX

Portugisens Real är ny serieledare.
3 av 3

Portugisens Real är ny serieledare.

"Jag gillade inte Malagas mål - vi slappnade av", säger tränaren.

MALAGA. I går kväll knep Real Madrid sin femte seger för säsongen när Malaga kördes över med 4-1 på bortaplan. Segern innebar att Madridlaget återtog serieledningen, men trots det är inte tränaren José Mourinho helt nöjd med gårdagens resultat.

I den 57:e minuten fick dansken Kris Stadsgaard, nästintill helt omarkerad, stöta in 1-3-reduceringen bakom Iker Casillas på en hörna.

– Jag gillade inte Malagas mål. Jag måste visserligen ge dem beröm, de har säkert jobbat hårt med den där varianten och de lyckades. Mitt lag kände till den och visste vad de var tvugna att göra, men jag tror att de slappnade av lite, sade portugisen efter matchen.

"Rättvist resultat"

Den stenhårde försvararen Sergio Ramos kom inte till spel i går på grund av en skada. På tisdag ställs Real Madrid mot Milan i Champions League och då hoppas spanjoren, som även passade på att hylla sina lagkamrater, på kunna vara tillbaka.

"Först och främst vill jag gratulera alla mina lagkamrater. Det var en väldigt svår match som resulterade rättvist. Vi måste fortsätta i samma linje till tisdagen", skriver han på sin Twitter.

Real körde över Malaga