Cristiano Ronaldo stod för två mål och två assist i går.
1 av 3
Cristiano Ronaldo stod för två mål och två assist i går. - Foto: Sergio Torres/AP/SCANPIX
José Mourinho var inte helt nöjd med gårdagens resultat.
2 av 3
José Mourinho var inte helt nöjd med gårdagens resultat. - Foto: Sergio Torres/AP/SCANPIX
Portugisens Real är ny serieledare.
3 av 3
Portugisens Real är ny serieledare.

Real ny serieledare - "Mou" ändå bitter

"Jag gillade inte Malagas mål - vi slappnade av", säger tränaren.


Matchfakta:

Slutresultat: Malaga - Real Madrid 1-4.

Mål: Real 0-1 (30') Gonzalo Higuain, Real 0-2 (45') Cristiano Ronaldo, Real 0-3 (52') Cristiano Ronaldo, Malaga 1-3 (57') Kris Stadsgaard, Real 1-4 (67') Gonzalo Higuain.

Arena: La Rosaleda.

Kommentar: Efter en trevande inledning kom Real Madrid igång på riktigt. Laget dominerade matchen i stort sett från början till slut, även om Malaga genom framför allt anfallarna Quincy Owusu-Abeyie och Salomón Rondón hotade då och då.

Cristiano Ronaldo hade en underbar kväll i går. Portugisen stod för två mål och passade även fram till Gonzalo Higuains två baljor.

MALAGA. I går kväll knep Real Madrid sin femte seger för säsongen när Malaga kördes över med 4-1 på bortaplan. Segern innebar att Madridlaget återtog serieledningen, men trots det är inte tränaren José Mourinho helt nöjd med gårdagens resultat.

I den 57:e minuten fick dansken Kris Stadsgaard, nästintill helt omarkerad, stöta in 1-3-reduceringen bakom Iker Casillas på en hörna.

– Jag gillade inte Malagas mål. Jag måste visserligen ge dem beröm, de har säkert jobbat hårt med den där varianten och de lyckades. Mitt lag kände till den och visste vad de var tvugna att göra, men jag tror att de slappnade av lite, sade portugisen efter matchen.

"Rättvist resultat"

Den stenhårde försvararen Sergio Ramos kom inte till spel i går på grund av en skada. På tisdag ställs Real Madrid mot Milan i Champions League och då hoppas spanjoren, som även passade på att hylla sina lagkamrater, på kunna vara tillbaka.

"Först och främst vill jag gratulera alla mina lagkamrater. Det var en väldigt svår match som resulterade rättvist. Vi måste fortsätta i samma linje till tisdagen", skriver han på sin Twitter.

Real körde över Malaga

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Friidrotten sågas för OS-prispengar

1 timme sedan

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

2 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

3 timmar sedan
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

idag 14:54
Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

idag 14:32
Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

idag 14:15
Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.