Ibra trivs i Milan.
1 av 3
Ibra trivs i Milan. - Foto: BILDBYRÅN
Anfallaren har börjat göra mål igen.
2 av 3
Anfallaren har börjat göra mål igen. - Foto: BILDBYRÅN
Pep Guardiola går inte säker - Zlatans kängor kommer från alla möjliga håll.
3 av 3
Pep Guardiola går inte säker - Zlatans kängor kommer från alla möjliga håll. - Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Ibra jämför Guardiola med Tiger Woods

"Offentligt vill Guardiola vara perfekt. Men det ville även Tiger Woods", säger Ibrahimovic.


Turbulensen i Barcelona

Efter väldigt många turer blev det till slut en flytt till Milan för Zlatan Ibrahimovic. Situationen i Barcelona och med tränaren Pep Guardiola blev ohållbar.

När dessutom båda parterna började såga varandra offentligt var det tydligt vad som skulle ske. Zlatan menade bland annat Pep Guardiola endast hade pratat med honom vid två tillfällen under sex månader. Pep var inte sen med att kontra och svarade med "om jag inte har pratat med honom så måste det bero på någonting".

Nu har Ibra skrivit på för Milan och har kommit igång på riktigt. Svensken har börjat göra mål och även stått för en rad målgivande passningar.

MADRID. Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Spanien för att på tisdagen ta sig an Real Madrid med Milan i Champions League. Och genast passade den svenske stjärnan på att skicka en ordentlig känga till sin gamla tränare i Barcelona, Pep Guardiola.

– Han är en stor tränare med liten erfarenhet. Han är fortfarande för ung för att leda ett lag med 22 stjärnor med olika personligheter, säger Ibra om den 39-årige tränaren till tidningen Gazzetta dello Sport.

Landslagskaptenen fortsätter med sin rejäla sågning - och jämför till och med Pep med den skandalomsusade golflegendaren Tiger Woods.

– Offentligt vill Guardiola vara perfekt. Men det ville även Tiger Woods. Ingen är det.

Zlatan, som lämnade Barça för Milan den här sommaren, menar att inte ens de sex titlarna som den katalanska klubben vann under 2009 är tillräckligt för att kunna avgöra om Guardiola är en bra tränare.

– Det är inte svårt att vara tränare för Barcelona. De har vunnit sex titlar på ett år, men vem skulle inte kunna lyckas som tränare med det laget?

Alla håller dock inte med och menar i stället att Zlatan borde ha presterat mer på plan än att prata nu.

"Man måste prata på planen. Det är på den gröna gräsmattan man visar saker och ting. Du har varit respektlös mot de 22 spelarna som var med dig och det kommer de att påminna dig om på planen", skriver nicken ValentinEl Mundo Deportivo.

Zlatan i händelsernas centrum:

Inte första gången Ibra sågar Guardiola

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!