Roy Hodgson lämnar Fernando Torres och Steven Gerrard hemma inför matchen mot Napoli.
Roy Hodgson lämnar Fernando Torres och Steven Gerrard hemma inför matchen mot Napoli. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Nyckelspelarna petade: "Vi behöver dem på söndag"

Fernando Torres och Steven Gerrard kommer inte att flyga tillsammans med truppen ned till den saboterade Stadio Sao Paolo-arenan i Napoli.


"Det kommer att krävas mycket jobb"

– Liverpool är otroligt likt Boston Red Sox, men det kommer att krävas mycket för att få klubben tillbaka dit där den hör hemma, säger Liverpools nye ägare John W Henry till Liverpoolfc.tv

Han menar vidare att det inte kommer att bli lätt att föra tillbaka Liverpool till storhet igen. Parallellt hävdar han att Liverpool 2010 är nästan i samma situation som Red Sox befann sig i när NESV köpte upp baseball-laget. Ekonomisk kris, dåligt spel och inga stora titlar på år.

NAPOLI. FC Liverpools manager Roy Hodgson kommer inte att ta ut sin bästa elva inför matchen borta mot Napoli. Detta på grund av att tränaren vill spara sina bästa spelare inför den viktiga hemmamatchen mot Blackburn.

– Jag kommer att lämna några spelare kvar i England. Några av våra mest viktiga spelare reser inte med laget för att matchen på söndag kommer att vara alldeles för viktig, säger Hodgson till Fifa.com.

Liverpool ligger för närvarande under strecket i Premier League och efter endast en seger på de åtta inledande matcherna. Senast blev det förlust i Merseyside-derbyt mot Everton, men trots det menade Hodgson efteråt att "klubben inte alls är i någon kris."

Gräsmattan saboterad

Samtidigt rapporteras det om att Napolis arena Stadio Sao Paolo blivit utsatt för sabotage. Sex ynglingar ska ha tagit sin på arenan och grävt upp 50 hål i gräsmattan. Dock menar ansvariga för klubben att sabotaget kommer att vara reparerat inför Europa League-matchen mot Liverpool.

Se den nya ägarens första intervju efter uppköpet av klubben.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mål av Forsberg när Nashville utjämnade

Florida vann efter galna räddningar

2 timmar sedan
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

3 timmar sedan
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.