Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nyckelspelarna petade: "Vi behöver dem på söndag"

Roy Hodgson lämnar Fernando Torres och Steven Gerrard hemma inför matchen mot Napoli.
1 av 1

Roy Hodgson lämnar Fernando Torres och Steven Gerrard hemma inför matchen mot Napoli.

JON SUPER/AP/SCANPIX

Sport | 20/10/2010 11:43

Fernando Torres och Steven Gerrard kommer inte att flyga tillsammans med truppen ned till den saboterade Stadio Sao Paolo-arenan i Napoli.

NAPOLI. FC Liverpools manager Roy Hodgson kommer inte att ta ut sin bästa elva inför matchen borta mot Napoli. Detta på grund av att tränaren vill spara sina bästa spelare inför den viktiga hemmamatchen mot Blackburn.

– Jag kommer att lämna några spelare kvar i England. Några av våra mest viktiga spelare reser inte med laget för att matchen på söndag kommer att vara alldeles för viktig, säger Hodgson till Fifa.com.

Liverpool ligger för närvarande under strecket i Premier League och efter endast en seger på de åtta inledande matcherna. Senast blev det förlust i Merseyside-derbyt mot Everton, men trots det menade Hodgson efteråt att "klubben inte alls är i någon kris."

Gräsmattan saboterad

Samtidigt rapporteras det om att Napolis arena Stadio Sao Paolo blivit utsatt för sabotage. Sex ynglingar ska ha tagit sin på arenan och grävt upp 50 hål i gräsmattan. Dock menar ansvariga för klubben att sabotaget kommer att vara reparerat inför Europa League-matchen mot Liverpool.

Se den nya ägarens första intervju efter uppköpet av klubben.