Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Divan gör comeback i Barcelona?

Hristo Stoitjkov kan återvända till Barcelona.
1 av 2

Hristo Stoitjkov kan återvända till Barcelona.

JOHN COGILL/AP/SCANPIX

Den gamle legendaren kan återvända.
2 av 2

Den gamle legendaren kan återvända.

Cesar Rangel/AP/SCANPIX

Sport | 21/10/2010 10:51

Hristo Stoichkov, mannen som satte direkt fusk genom förstärkning och filmning på kartan, uppges nu vara på väg tillbaka till Katalonien och Barcelona.

BARCELONA. Hristo Stoitjkov är på väg att göra comeback i Barcelona. Den gamle stjärnan uppges nu vara nära att bli tilldelad en högt uppsatt position inom föreningen och mycket talar för att det blir inom reservlagsleden som legenden tar plats.

Att värva tillbaka storstjärnor för att basera över b-laget har slagit väl ut under de senaste åren. Bland annat Josep Guardiola började sin tränarkarriär i b-laget, och vann första årets som huvudtränare trippeln med a-laget. Något nu klubbledningen hoppas att Stoitjkov ska kunna upprepa.

Enligt den legendariske filmaren ska förhandlingarna bli klara under veckan, dock väljer Stoitjkov att inte gå in närmare på sin roll i klubben enligt Sport.

Svenskafans Barcelonareporter, Mattias Klint, hävdar att en värvning av den gamle bulgaren skulle vara en bra affär, att 44-åringen skulle liva upp presskonferenser på nytt och att han fortfarande har mycket att lära ut till de unga förmågorna.

"Är det någon människa som livar upp en presskonferens och som säger precis vad han tycker och tänker är det Hristo Stoitjkov. Men visst hade det varit härligt att se honom tillbaka i Barcelona?" skriver han.