Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Attacken: Två knivhuggna Liverpoolsupportrar

Två Liverpoolsupportrar allvarigt knivhuggna.

Två Liverpoolsupportrar allvarigt knivhuggna.

PAUL ELLIS/SCANPIX

Sport | 21/10/2010 12:01

Inför torsdagskvällens drabbning mot Napoli i Neapel rapporterar nu italiensk polis att två Liverpoolsupportrar blivit knivhuggna av Napolifans.

NEAPEL. SSC Napoli tar under torsdagskvällen emot Liverpool FC i Europa League. Nu kantas matchen av en hulliganskandal som för tankarna till en gammal katastrofen där Liverpool var inblandat mot ett annat italienskt lag.

Två Liverpoolsupportrar ska under onsdagskvällen blivit knivhuggna och skadats så illa att de blivit inlagda på sjukhus över natten för övervakning.

Skysports rapporterar att tre Neapelbor ska ha blivit arresterade efter händelsen och att polisen nu ökat sin beredskap inför den viktiga matchen, som spelas på Stadio Sao Paolo under torsdagskvällen.

Enligt Liverpoolfans är de tillresta supportrarna verkligen på hugget - ingen vill uppleva ytterligare en Heyseltragedi igen.

Se dokumentären från Heyselkatastrofen - varning för starka bilder.