Måndag 27 Sep
Stockholm

Liverpoolkaptenen talar ut

Jamie Carragher har haft huvudbry under en längre tid efter allt som hänt i klubben.
Jamie Carragher har haft huvudbry under en längre tid efter allt som hänt i klubben. Foto: Salvatore Laporta/AP/SCANPIX

Inför kvällens Europa Leauge-match talar nu Jamie Carragher, kapten i Steven Gerrards frånvaro, ut om den senaste tidens turbulens i klubben.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
"Det verkar som att de redan gett upp"

Liverpool har länge ansetts vara en av Europas mest anrika klubbar. Dock fick föreningen sig en rejäl törn under eran med Tom Hicks och George Gillett och nu är frågan om klubben kan resa sig igen.

– Rent moraliskt är matchen i kväll mot Napoli inte särskilt viktig, säger Nyheter24:s Liverpoolexpert Eric Rosén.

Han menar vidare att resultatet inte kommer att påverka hur säsongen fortlöper, mycket på grund av att det viktiga för klubben är att nu inleda det stora jobbet att återfå fundamentet i Liverpool.

– Däremot verkar det som att Roy Hodgson redan gett upp kvällens match. Man kan inte lämna spelare som Steven Gerrard och Fernando Torres hemma utan att det ger utslag. Och detta sagt trots Torres nuvarande form, avslutar Rosén.

NEAPEL. Jamie Carragher kommer att agera kapten, i Steven Gerrards frånvaro, under kvällens drabbning mot Napoli. Nu väljer Liverpoolveteranen att tala ut om den senaste tidens turbulens i klubben och föreningens ekonomiska situation.

– Det har varit mycket trubbel på sidan av planen på sistone. Förhoppningsvis kommer saker och ting lugna ner sig nu när ägarfrågan har löst sig, och vi kan stadigt börja prestera lite bättre resultat på planen, säger han till Liverpoolfc.tv

Mittbacken menar vidare att stämningen i omklädningsrummet inte är på topp men "det behöver man inte direkt vara kärnfysiker för att räkna ut."

Många supportrar har reagerat på managern Roy Hodgsons beslut att lämna Gerrard och Fernando Torres kvar i Liverpool, något nu Carragher väljer att försvara.

– Steive och Fernando har båda spelat mycket under sommaren i och med fotbolls-VM. Sedan säsongen började har de fortsatt att spela vecka ut och vecka in.

– Vi har alla sett på Torres att det kan tära på spelarna, vi måste enkelt låta dem vila för att klara av resten av året, avslutar han till Liverpools hemsida.

Kommentera
Kopiera länk
Dela