Cristiano Ronaldo och Mesut Özil målade för Madridklubben. - Foto: Andres Kudacki/AP/SCANPIX
Zlatan Ibrahimovic hade inte en enkel kväll. - Foto: Andres Kudacki/AP/SCANPIX

Galliani: "Rädd att matchen skulle sluta 0-5"

Milanbossen fruktade ett mardrömsresultat i Madrid.

Så här var matchen

Real Madrid dominerade i stort sett från början till slut när Milan kom på besök i tisdags. Hemmalaget tog genast hand om taktpinnen och i den 13:e minuten spräckte Cristiano Ronaldo nollan med en frispark.

Bara minuten senare var det dags igen. Den här gången tog Mesut Özil emot en passning från vänstern, drog till på en gång och bollen hittade turligt in i mål via Daniele Boneras huvud.

Milan var klart tagna och hade inte mycket att säga till om fram till andra halvlek. När domaren blåste igång matchen igen kom Milan ut som ett nytt lag - i några minuter. Sedan var det Real Madrid för hela slanten och matchen slutade rättvist 2-0.

MADRID. Det blev aldrig någon riktig match när Milan besökte Real Madrid i tisdags. José Mourinhos mannar tog direkt hand om taktpinnen och avgjorde matchen med två mål inom loppet av drygt en minut.

Slutresultatet hade dock kunnat sluta betydligt mycket värre för italienarna. Vicepresidenten Adriano Galliani erkände under torsdagen att han var rädd att matchen skulle segla iväg ordentligt för sitt "rossoneri".

– Jag var rädd att matchen skulle sluta 5-0. När man släpper in två mål på det viset som vi gjorde så finns risken att man kommer åka ut för rejäl plump, säger han enligt Marca.

Men det blev "bara" 2-0 till Real Madrid, som därmed leder grupp G före just Milan och Ajax samt Marseille.

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

Tidigt i kvalet inför formel 1-sprinten i Shanghai blev det rödflagg för en gräsbrand bredvid banan, som dock släcktes snabbt.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Trio diskas efter skandalen – lät kines vinna

Topptrion i Pekings halvmaraton diskas och fråntas sina medaljer, meddelar arrangören. Hemmalöparen He Jien vann – efter att ha vinkats fram av en trio konkurrenter på upploppet.