Zlatans hundrade match slutade oavgjort

Zlatan Ibrahimovic gjorde sitt 100:e framträdande för Inter - men fick inte fira med seger.

Zlatan Ibrahimovic gjorde sitt 100:e framträdande för Inter - men fick inte fira med seger. I söndagens serie A-möte fick serieledande Inter problem hemma mot bottenlaget Torino.

Torino tog ledningen i inledningen av andra halvlek efter mål av Rolando Bianchi, men Inters replik kom bara elva minuter senare. Efter ett hörninlägg nickade Nicolas Burdisso in kvitteringen och gjorde därmed sitt första ligamål för säsongen.

Inter hade sedan chanser att avgöra mötet - bland annat nickade Ibrahimovic bollen i stolpen i en tilltrasslad situation i slutet av matchen - men laget fick nöja sig med 1-1.

Det oavgjorda resultatet innebar att Inter nu har sju poäng till godo på jagande Juventus som i går gick på en mina hemma mot Cagliari. Milan kan vid en vinst i kvällsmatchen borta mot Lazio minska avståndet till till Inter till sex poäng.

Inter har den senaste tiden haft problem med målskyttet. Samtidigt pågår det ett krig mellan managern José Mourinho och flera av lagets anfallare, däribland Mario Balotelli.