Var det här börjat på någonting nytt för Liverpool?
1 av 3
Var det här börjat på någonting nytt för Liverpool? - Foto: Alessandra Tarantino/AP/SCANPIX
2 av 3
- Foto: Alessandra Tarantino/AP/SCANPIX
Ryan Babel var ytterst nära att spräcka nollan.
3 av 3
Ryan Babel var ytterst nära att spräcka nollan. - Foto: Alessandra Tarantino/AP/SCANPIX

Juniorerna ljusglimten i Liverpools mörker

Hodgson mönstrade med ett reservbetonat lag mot Napoli. Och kanske var det början på någonting nytt?


Nya ägarna: "Hodgson fårt fortsätta"

Liverpool har inte fått en sämre säsongsinledning på 57 år. Endast en vinst efter åtta spelade omgångar är inte acceptabelt.

Inför säsongen lämnade Rafael Benítez klubben och Roy Hodgson tog över. Dock har ingen utväxling skett efter tränarbytet och sex poäng på åtta matcher gör att 63-åringen lever farligt.

Nu ligger ”The Reds” näst sist och tränaren sittare lösare än någonsin.

Enligt spansk media vill Frank Rijkaard ha den förre Fulhamtränarens nuvarande jobb.

NEAPEL. Ett steg i rätt riktning eller fortsatt tungt för Liverpool? Svårt att besvara. Fernando Torres, Steven Gerrard och Dirk Kuyt fick alla stanna hemma när laget reste till Neapel för att ta sig an Napoli i Europa League.

I stället valde Roy Hodgson att mönstra med en rad yngre spelare. Spelare som 20-årige Martin Kelly, 22-årige Jay Spearing och 18-årige Jonjo Shelvey.

Och kanske kan vändningen ha börjat här? Laget spelade hyfsat bra och var det laget som skapade flest målchanser. Närmast var Ryan Babel, som i den andra halvleken kom helt fri med Napoli-målvakten Morgan De Sanctis. Men hollänadrens avslut stoppades av målvakten som stod för en mäktig fotparad.

Närmare än så kom de aldrig och matchen slutade mållös. Ett resultat som kanske Roy Hodgson ändå bör vara nöjd med? Liverpool leder nämligen grupp K.

Goda Liverpool-tider

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Skellefteå klart för semifinal

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

3 timmar sedan
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.