Ola Toivonen blev utbytt med sex minuter kvar av ordinarie matchtid.
Ola Toivonen blev utbytt med sex minuter kvar av ordinarie matchtid. - Foto: Bela Szandelszky/AP/SCANPIX
Marcus Berg spelade fram till PSV:s första mål.
Marcus Berg spelade fram till PSV:s första mål. - Foto: Bela Szandelszky/AP/SCANPIX

Berg bakom PSV:s vändning

Svensken spelade fram till Orlando Engelaars kvittering borta mot Debreceni.

BUDAPEST. Marcus Berg stod för en läcker assist när hans PSV Eindhoven gästade ungerska Debreceni i Europa League. Den svenske anfallaren klackade fram bollen till mittfältaren Orlando Engelaar, som inte gjorde något misstag och tryckte in bollen bakom hemmamålvakten.

Det var inledningen på bortalagets vändning. Bara fem minuter dessförinnan hade nämligen Mirsad Mijadinoski gjort mötets första mål bakom Andreas Isaksson.

Men när Jonathan Reis gjorde 2-1 till PSV i den 66:e minuten gav de inte bort ledningen. PSV vann matchen och ligger därmed etta i grupp i.

Ola Toivonen inledde också matchen från start men byttes ut med sex minuter kvar av ordinarie matchtid.