Lördag 18 Sep
Stockholm

Sumpade jättechans mot Barça: "Målvakten fuskade"

César Santín lurades av målvaktens vissling.
1 av 3
César Santín lurades av målvaktens vissling. Foto: Thorkild Amdi/AP/SCANPIX
Brassen sumpade en jättechans.
2 av 3
Brassen sumpade en jättechans. Foto: Emil Malmborg/BILDBYRÅN
Pinto kan vissla väldigt högt, tydligen.
3 av 3
Pinto kan vissla väldigt högt, tydligen. Foto: Angel Fernandez/AP/SCANPIX

Trodde att han stod offside - lurades av målvaktens vissling.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Messi avgjorde mot FCK

Köpenhamn kom till Camp Nou med två raka vinster i bagaget. Målet var att rubba det spanska storlaget Barcelona - och det gjorde de verkligen.

Danskarna stod upp otroligt bra och bjöd på en rejäl kamp. Men det höll inte. I stället gjorde Lionel Messi matchens första mål med en riktig projektil. Därefter släppte Johan Wiland in ytterligare ett mål.

BARCELONA. Köpenhamns César Santín var nästan helt fri med Barcelona-målvakten José Pinto när han för, till synes, ingen anledning alls slutade springa och sumpade ett riktigt bra kvitteringsläge när det danska laget gästade Camp Nou i onsdags.

Avblåst för offside, trodde Santín sig ha blivit. Men domaren hade inte blåst i sin visselpipa - utan det var målvakten som hade visslat.

– Jag hörde ett ljud och jag trodde att det var domaren hade blåst av. Därför stannade jag, säger han till ComRàdio, och tycker att Pinto borde bestraffas.

– Han borde inte ha fått göra så, det är fusk. Om domaren hade uppmärksammat det så hade han gett Pinto en varning, konstaterar han.

Dålig förlorare eller ej? Det får ni avgöra. Pinto utreds i alla fall av Uefa och riskerar att stängas av i två matcher.

Här slutar Santín att springa

Kommentera
Kopiera länk
Dela