Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fansen i chock efter Rooneys kovändning

Rooney har gjort bort sig, menar många fans.
1 av 1

Rooney har gjort bort sig, menar många fans.

Dave Thompson/AP/SCANPIX

Sport | 22/10/2010 19:19

"Han har skämt ut sig."

MANCHESTER. Wayne Rooney har skrivit på ett nytt femårskontrakt värt hela 465 miljoner kronor, enligt London Evening Standard. Ett kontrakt som dessutom gör honom till Premier Leagues näst bäst betalda fotbollsspelare.

Många Untited-fans drog förmodligen en lättnadens suck när de fick reda på nyheten. Men alla är knappast nöjda med att han blir kvar.

"Jag är fullkomligt chockad. Jag känner fortfarande samma sak som när jag trodde att skulle lämna, att han har skämt ut sig. Pojken måste visa riktigt bra form och hängivenhet för att jag ska kunna uppskatta honom igen. Hur som helst så tror jag aldrig att det kommer att bli som det var förr", skriver nicken Cina på Manchester United-forumet RedCafe.net.

Samtidigt har hård kritik riktats mot spelarens agent, Paul Stretford, som anses vara hjärnan bakom Rooneys vilja att lämna klubben. Men det är inte någonting som alla fans köper.

"Stretford kan inte göra någonting utan Rooneys godkännande. Det finns en person som man skylla på för den här röran, och det är inte agenten", säger nicken Lance Uppercut.

"Roo" hånades redan av United-fansen