Liverpools två största stjärnor, Steven Gerrard och Fernando Torres.
1 av 3
Liverpools två största stjärnor, Steven Gerrard och Fernando Torres. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Fernando Torres avgjorde för Liverpool.
2 av 3
Fernando Torres avgjorde för Liverpool. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Spelarna firar första vinsten sen Birmingham hemma.
3 av 3
Spelarna firar första vinsten sen Birmingham hemma. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Äntligen Liverpool

Liverpool gjorde matchens samtliga tre mål när de besegrade Blackburn på Anfield Road med 2-1.


Nya ägarna: "Hodgson fårt fortsätta"

Liverpool har inte fått en sämre säsongsinledning på 57 år. Endast en vinst efter åtta spelade omgångar är inte acceptabelt.

Inför säsongen lämnade Rafael Benítez klubben och Roy Hodgson tog över. Dock har ingen utväxling skett efter tränarbytet och sex poäng på åtta matcher gör att 63-åringen lever farligt.

Nu ligger ”The Reds” näst sist och tränaren sittare lösare än någonsin.

Enligt spansk media vill Frank Rijkaard ha den förre Fulhamtränarens nuvarande jobb.

LIVERPOOL. Liverpool FC tog emot Blackburn hemma på Anfield Road. Merseysideklubben var pressat att vinna efter den fruktansvärda inledningen på säsongen.

Liverpool lyckades med bedriften att göra matchens samtliga mål trots att drabbningen slutade 2-1 till hemmalaget.

Sotirios Kyrgiakos gav Liverpool ledningen i den 48:e matchminuten. Jamie Carragher utjämnade efter ett graciöst självmål och till slut kunde Fernando Torres visa upp gammal storslagen form när han avgjorde matchen i den 53:e minuten.

Roy Hodgson ska enligt uppgifter ha fått beskedet från den nya styrelsen att han skulle bli tvingad från klubben om Liverpool hade förlorat matchen mot Blackburn.

Liverpool har nu nio poäng efter nio matcher och placerar sig precis ovanför nedflyttningsgränsen. Vinsten var klubbens första under de nya ägarna. John W Henry - ledaren för NESV - kunde dock inte närvara under matchen på grund av sjukdom.

Roy Hodgson om ägarbytet och inledningen av säsongen.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

Så mycket kostar det att se allsvensk fotboll

Discovery+ och Eurosport förs samman med HBO Max och bildar den nya strömningstjänsten Max. Den som vill se allsvensk fotboll och allt från OS i sommar behöver köpa abonnemang. Det billigaste alternativet kostar 349 kronor i månaden.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.

Hurtig borta hela säsongen av "personliga skäl"

1 timme sedan
Svenska landslagsstjärnan Lina Hurtig missar resten av säsongen. Det beskedet ger Arsenals tränare Jonas Eidevall. Hon är fortfarande borta av personliga skäl och vi måste respektera det, säger han.

Catch Me Nots succé tar Fredricson närmare Paris

1 timme sedan
Henrik von Eckermann leder världscupfinalen inför lördagens avgörande. Det är inte det minsta överraskande. Däremot att Peder Fredricson är hack i häl – på en 18-åring som är i något av sitt livs form.

Duplantis OS-plan – avstår klassisk tävling

3 timmar sedan
Säsongens stora mål: Försvara OS-guldet i Paris. På vägen dit väljer Armand Duplantis bort Oslo för Ostrava – och börjar säsongen i Xiamen. Det är första gången som jag tävlar i Kina, det är supercoolt och arenan känns overklig, säger stjärnan inför Diamond League-premiären.