0-3 förlorade City med.
1 av 2
0-3 förlorade City med. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
Cesc Fabregas hånar Manchester City.
2 av 2
Cesc Fabregas hånar Manchester City. - Foto: BILDBYRÅN

Efter uppvisningen - nu hånar Cesc City

"De skulle kunnat ha spelat med 15 spelare. Vi skulle ändå ha vunnit."


Så har det gått för City:

Manchester City har haft en helt okej säsongsinledning och krossade bland annat Liverpool med 3-0. Men senast åkte laget på en rejäl plump och förlorade med hela 0-3 - på hemmaplan!

Bortsett från den senaste storförlusten har det dock gått bra för City. Laget har skrapat ihop sjutton poäng och ligger på en fjärdeplats. Endast målskillnad håller de borta från en andraplats, en andraplats som nu har beslagtagits av Arsenal.

LONDON. Endast fem minuter in i matchen mellan Manchester City och Arsenal fick hemmalagets Dedryck Boyata syna det röda kortet - och sedan se sitt lag förlora med hela 0-3 när Londonlaget kom på besök i söndags.

Men rött kort eller ej, Arsenal hade ändå ha vunnit menar Gunnerkaptenen Cesc Fabregas.

– Även om de hade spelat med 15 spelare och vi med elva så hade vi ändå ha vunnit, säger den spanske mittfältaren hånfullt.

Fabregas, som dessutom missade en straff vid ställningen 1-0, fortsätter:

– Oavsett vilka som spelar i det här laget så vill vi alltid gå framåt. Det är väldigt svårt att stoppa oss när vi spelar som vi gjorde.

Arsenal favoriter

Efter nio spelade matcher med fem segrar och en andraplats hålls Arsenal som en av guldfavoriterna igen. Medan det går trögt för storklubbar som Manchester United och Liverpool har "The Gunners" ynglingar imponerat.

Men det gäller att hålla båda fötterna på marken.

– Det är för tidigt att prata om favoritskap. Chelsea ser riktigt bra ut men måste fortfarande spela många matcher mot stora lag. Vi får se hur det går för dem då, men vi måste fortfarande behålla lugnet, berättar den 23-årige spanjoren.

Arsenal lekte med City

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!