Ronaldo har nu gjort 38 mål 38 La Liga-matcher för Real Madrid.
Ronaldo har nu gjort 38 mål 38 La Liga-matcher för Real Madrid. - Foto: Alberto Saiz/AP/SCANPIX

Här fortsätter Ronaldos superform

Cristiano Ronaldo har funnit storformen och fortsätter att sätta press på Lionel Messi om titeln som världens bäste spelare.

Ronaldos målskörd

Cristiano Ronaldo har nu gjort 38 mål på lika många matcher för Real Madrid i La Premiera Division.

ALICANTE. Real Madrid hamnade tidigt i underläge mot storlagsdödarna Hércules.

Den gamle Juventusstjärnan David Trézéguet gjorde 1-0 till det förmodade bottenlaget.

Sedan kom superlaget igång. Angel Di Maria kvitterade till 1-1 i den 52:a minuten och under slutet av matchen kunde Cristiano Ronaldo inte bara ge Madridlaget ledningen - utan också utöka den inom loppet av fyra minuter.

Ronaldo har nu gjort elva mål på nio matcher under säsongsinledningen.

Utmanar han Messi?

Ronaldos säsongsinledning luktar allt mer som megasäsongen i Manchester United 2008-09, då portugisen lyckades göra 42 mål.

Lionel Messi kan fortfarande svara, men Ronaldo leder skytteligan stort, speciellt efter de två senaste matcherna. Sex mål på två matcher.

Mycket talar dock för att varken 24-åringen eller Messi vinner priset som världens bäste spelare, eftersom Fifa ofta väljer att utnämna spelare som gjort succé under fotbolls-VM, vilket man inte kan säga om varken Messi eller Ronaldo.

Se Cristano Ronaldo presentera den fruktansvärt fula skon som nu gjort honom till skytteligaledare.