Här är Rooney med sina Shrek-öron.
1 av 2
Här är Rooney med sina Shrek-öron. - Foto: Gareth Fuller/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Gareth Fuller/SCANPIX

Wayne Rooney ska brännas på bål

I en brittisk småstad ska nu en femton meter hög replika av Wayne Rooney stickas i brand. Nu jämförs världsstjärnan med skandalmodellen Katie Price.


Rooney-gate:

Det hade börjat ryktas i tidningarna om att Wayne Rooney ville lämna Manchester United.

– Under dessa möten bad jag om garantier för att klubben ska fortsatt kunna locka till sig de bästa spelarna i världen, men några sådana garantier fick jag inte, sade ”Roo” i ett pressmeddelande.

I stället skrev han senare på ett nytt femårskontrakt med klubben. Dessutom har 24-åringen avslöjat att han inte någonsin tänkte att lämna.

KENT. I det brittiska grevskapet Kent har en organisation som årligen bränner en gigantisk replika av en känd engelsk personlighet valt att sätta eld på Wayne Rooney.

Organisationen har med omsorg skapat en drygt 15 meter hög avbildning av Manchester United-stjärnan, och när Rooney ska sättas i brand väntas uppemot 15 000 personer gästa skådespelet.

– Jag hatar fotboll överlag, så det ska bli extra kul att bränna av en fotbollsspelare, säger organisationens talesperson, Charles Laver, till The Guardian.

Wayne Rooney är utsmyckad med Shrek-öron, ett gigantiskt kontrakt med Manchester United och i högerhanden håller "statyn" en enorm påse med pengar.

– Vi hade en Manchester United-supporter som hjälpte oss med detaljerna, fortsätter Laver.

Statyn ska även vara full med fyrverkerier vilket mycket väl kan leda till en fantastisk show.

Tidigare år har organisationen valt att bränna av dåvarande premiärministern Tony Blairs fru Cherie, senaste Labourledaren Gordon Brown och i fjol valde man att bränna ned den skandalomsusade modellen Katie Price.

Här kan ni se Katie Price som en femton meter hög explosiv staty.

Eld
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!