1 av 2
- Foto: Tim Hales/SCANPIX
Roy Hodgson är ordentligt pressad i Liverpool.
2 av 2
Roy Hodgson är ordentligt pressad i Liverpool. - Foto: Tim Hales/SCANPIX

Hodgson vilar sina ess

Liverpool mot Napoli. Roy Hodgson medger att han kommer satsa hårt på matchen och har avslöjat att han kommer ställa upp med ett starkt lag.


LIVERPOOL. Liverpool har befunnit sig i en krissituation ganska länge. Men nu verkar det ha vänt för Merseyside-klubben som inte har förlorat sedan derbyt mot Everton (0-2) den 17:e oktober. Därefter har laget spelat lika mot just Napoli (0-0) med en b-betonad uppställning på bortaplan.

De två senaste matcherna, mot Bolton (1-0) och Blackburn (2-1), har båda slutat med vinst och det innebär att ”the Reds” faktiskt är inne i en positiv trend. I Europa League trivs också laget, och speciellt på hemmaplan där man bara har vunnit än så länge.

Klubbens manager, Roy Hodgson, har inför kvällens match också avslöjat att han tänker ställa upp med ett starkt lag istället för att vila de allra flesta som han gjorde i det första mötet i Italien.

- Vi kommer att spela med ett starkt lag på torsdag. Vi kommer inte vila allt för många, säger Hodgson inför matchen enligt Sky Sports.

Enligt Nyheter24:s Liverpoolexpert Eric Rosén kan detta vara ett sätt för Hodgson att mörka startelvan.

– Det låter som att han kommer att låta Fernando Torres och Steven Gerrard vila.

Hur länge kommer man att kalla just dessa två för "stjärnduon"?

– När någon av dem blir såld eller de köper en tredje flärdfull världsstjärna.

"Stjärna" är alltså en livslång titel i Liverpool?

– Yes, avslutar Rosén.

Liverpool ligger just nu etta i grupp K på fem poäng, två före Napoli på andraplatsen. Tabellen är annars väldigt jämn då även Utrecht har spelat ihop tre pinnar, medan Steaua Bukarest ligger sist med sina två poäng.

Se höjdpunkterna från den senaste matchen lagen emellan.

Fotbollsverige.se

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!