Zlatan Ibrahimovic ber om ursäkt för fredagens slagsmål.
1 av 6
Zlatan Ibrahimovic ber om ursäkt för fredagens slagsmål. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX
2 av 6
Zlatan Ibrahimovic i Milantröjan.
3 av 6
Zlatan Ibrahimovic i Milantröjan. - Foto: Antonio Calanni/SCANPIX
4 av 6
- Foto: Luca Bruno/SCANPIX
– Det var ett kraftigt bråk, säger Adriano Galliani.
5 av 6
– Det var ett kraftigt bråk, säger Adriano Galliani. - Foto: Antonio Calanni/SCANPIX
Zlatan Ibrahimovic efter att han skrivit på för Milan.
6 av 6
Zlatan Ibrahimovic efter att han skrivit på för Milan. - Foto: Antonio Calanni/SCANPIX

Se när Zlatan gör narr av sig själv

Zlatan Ibrahimovic hamnade i slagsmål med en lagkamrat under fredagskvällen. Samtidigt kan ni på Nyheter24 se när supersvensken gör narr av sig själv.


Galliani om slagsmålet

– Det var ett kraftigt bråk, så som det kan bli efter hårda tacklingar. Sådant här händer hela tiden på träningen. Det är naturligt när spelarna är tända.  Det var bara att det hände på den plan som fansen kan se. När det händer annars får ingen veta det. Det här är inget konstigt. Vi har pratat med både Ibrahimovic och Onyewu. De två har också rett ut allt med varandra. Allt är utrett och avklarat, säger vicepresidenten Adriano Galliani enligt Sky Sport 24.

MILANO. Zlatan Ibrahimovic och Oguchi Onyewu har valt att skaka hand.

Dessutom ska den svenske superstjärnan ha bett truppen om ursäkt och självmant bett om förlåtelse till Milantränaren Massimiliano Allegri.

Som Nyheter24 tidigare rapporterat hamnade Ibrahimovic och den enorme Oguchi Onyewu i handgemäng under fredagens träning efter att "Ibra" ska ha gett mittbacken en ful eftersläng.

Amerikanaren svarade med ett stryptag.

Slagsmålet föregicks av ett utspel från Ibrahimovic där han tillkännagett att han känner sig mer fri tillsammans med Filippo Inzaghi, än med den brasilianska trion Ronaldinho, Robinho och Alexander Pato.

Ronaldinho är enligt uppgifter bra vän med Oguchi Onyewu, och de två ska under en middag diskuterat svenskens utspel.

Under fredagen kom smällen

– Det kan mycket möjligt vara så att Onyweu fortfarande är rädd efter alla skador han fått utstå, säger en källa till Aftonbladet och fortsätter:

– Ingen tror att Onyewu medvetet bråkade med Zlatan för att han är kompis med Ronaldinho, allt gick ju så fort. Men från vissa spelare finns irritation mot "Ibra".

Samtidigt menar Zlatan Ibrahimovics tidigare tränare Josep Guardiola att det aldrig blev några slagsmål när "Ibra" spelade för Barcelona.

Slagsmålet mellan Ibrahimovic och Onyewu? När Zlatan spelade för oss förekom det aldrig några slagsmål", ska Guardiola ha sagt enligt Barcastuff på Twitter.

"Ibra" ska inför resan till bortamatchen mot Bari bett om ursäkt till laget i allmänhet och Onyewu i synnerhet. Frågan är om han till slut ber om ursäkt för sitt mediala utspel?

Se när den svenske 29-årige superstjärnan gör narr av sig själv och den bild han fått av media som ett problembarn.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

3 timmar sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

3 timmar sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.