Här haltar han av.
Här haltar han av. - Foto: JON SUPER/P/SCANPIX

”Hargreaves karriär kan vara över”

I sin första match på över två år tvingades ”Hargo” utgå redan efter ett par minuter.


Manchester United 2 - Wolverhampton 1

Mål:

1-0 (45) Ji-Sung Park

1-1 (66) Sylvain Ebanks-Blake

2-1 (90) Ji-Sung Park.

Varningar: Javier Hernandez (Manchester United)

Arena: Old Trafford

MANCHESTER. Matchens stora snackis blev givetvis att Owen Hargreaves, 29, i sin comeback endast kunde spela sex minuter i dag. 29-åringen har genomgått flera knäoperationer men tycktes vara så pass frisk att han kunde spela i dag – men det höll bara i ett få minuter.

Enligt tidningen The Sun kan nu den förre landslagsmittfältarens karriär vara över.

– Han gör ytterligare en satsning. Misslyckas det kommer han förmodligen att lägga av, har en källa sagt till tidningen tidigare.

- Vi chansade med Hargreaves, som skött sig riktigt bra på träningarna. Men det varade bara ett par minuter. Det var en katastrof. Baksidan av hans lår igen, helt otroligt, säger United-tränaren Sir Alex Ferguson till engelsk press.

Matchen vanns till slut av storklubben. Ji-Sung Park gjorde matchens första mål precis innan halvtidsvilan elegant framspelad av Darren Fletcher. Efter dryga timmen kvitterade Wolves genom Sylvain Ebanks-Blake – och då fruktade många United-fans ett poängtapp. Så blev det inte efter att sydkoreanen avgjort på stopptid.

Vilken jävla match, med jävla menar jag inte att den var bra.....utan spännande in i det sista. Vi är United och avgör nästan alltid täta matcher sent, men frågan är om inte dagens vinst var ren tur”, skriver D-One på SvenskaFans.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!