The No-Spin zone

- 12/11/2010, 18:53 -
Maränger är faktiskt goda
1 av 4

Maränger är faktiskt goda

ANDRES KUDACKI/AP/SCANPIX

Tummen upp för att ta pendeltåg till match
2 av 4

Tummen upp för att ta pendeltåg till match

FREDRIK PERSSON/SCANPIX

Jag ska bara fortsätta ett år till
3 av 4

Jag ska bara fortsätta ett år till

Antonio Calanni/AP/SCANPIX

Vad gör du här, Reinfeldt?
4 av 4

Vad gör du här, Reinfeldt?

Francisco Seco/AP/SCANPIX

Nyheter24 tittar närmare på veckans rykten i fotbollsvärlden.

STOCKHOLM. Han inledde som tidernas största flopp. Med långt fagert hår försökte han ta fansen med storm, via sociala medier försökte han visa upp baksidan av fotbollsvärlden. Nu kan personen vara på väg att flytta igen.

Diego Forlan eller Jan Tauer för en bråksumma till Real Madrid??

Forlan har sedan han lämnade Manchester United visat varför Alex Ferguson valde att låta spelaren stanna i fyra år. Med exempelvis två mål mot Liverpool och ett evigt kämpande fick han till slut mängder med sympatier hos fansen på Stretford End. Nu kan han göra sina fans på Vincent Calderon förgrymmade, genom att lämna för endast 18 miljoner kronor till lokalkonkurrenten och tillika ärkerivalen Real Madrid?

Har vi sett de vita marängerna sno en viss talisman tidigare?

Jan Tauer? Han ryktas vara på väg tillbaka till allsvenskan.

Djurgården? Nej!

AIK? Nej!

Syrianska?? Ja, av någon anledning uppges Tauer vara en stor förespråkare av tullavgiften samtidigt som han älskar SL:s pendeltåg under vinterhalvåret.

Zlatan Ibrahimovics nye lekkamrat - som enligt svenskens högaktade taktiska kunskaper ska vara betydligt bättre än de brasilianska landslagsspelarna - Pippo Inzaghi, dementerar att han ska lämna klubben.

Har han måhända märkt att Milan är en klubb där pensionen förlängs med upp till 15 år? När "Ibra", 29, anlände till klubben, sänkte han genomsnittsåldern i Milan. Något Super-Pippo ser som en anledning att fortsätta sin karriär med all den fantastiska bristen på självinsikt

Samtidigt börjar Liverpool, göra bara vad Liverpool FC kan åstadkomma.

De senaste matcherna har gått Merseyside-lagets väg, senast blev det vinst över seriesuveränen Chelsea. Vad händer nu i laget alla medier älskat under höstsäsongen? Klubben kan bli av med dess i särklass bäste spelare.

Pepe Reina har gått ut med uppgifter om att han är beredd att lämna klubben trots att han skrivit på ett sexårskontrakt. Vad får medierna att se rök där det bör vara eld kring Fredrik Reinfeldts svar i Premier League?

"How long will you be staying at Liverpool? At least until the end of the season?"

Det är inte lätt att vara andremålvakt i det spanska landslaget och samtidigt vara tredje bäste spelaren i Liverpool? Men efter att ”Skalle-Per” hittat ett nytt tapas-ställe i industristaden var saken klar – han stannar.