Ronaldo vänder hem - till England och Manchester United?
1 av 3
Ronaldo vänder hem - till England och Manchester United? - Foto: Alberto Saiz/AP/SCANPIX
Ronaldo har öst in mål.
2 av 3
Ronaldo har öst in mål. - Foto: Alvaro Barrientos/AP/SCANPIX
Hela elva baljor och fem assists har han hunnit med än så länge.
3 av 3
Hela elva baljor och fem assists har han hunnit med än så länge. - Foto: Paco Paredes/AP/SCANPIX

Ronaldo öppnar dörrarna för United

"Man vet aldrig", säger den Real Madrids miljardspelare.


Ronaldos succé fortsätter

Ronaldo gjorde succé direkt i Real Madrid. Nu, efter en rätt så seg säsongsinledning, har äntligen kommit igång på riktigt och exploderat.

Han toppar skytteligan med sina elva mål. Han har dessutom spelat fram till fem mål och ligger därmed etta i assistligan tillsammans med Barcelonas Pedro.

MADRID. Ronaldo dominerar i La Liga och i Real Madrid. Men trots det stänger han absolut inga dörrar för att någon gång återvända hem - till Manchester United.

– Om jag ska vara ärlig så saknar jag Premier League väldigt mycket. Jag har självklart väldigt fina minnen från Manchester. Jag har goda vänner där och jag saknar dem väldigt mycket, så man vet aldrig, säger den 25-årige Ronaldo enligt Mirror.

Han fortsätter med att hylla sin förre tränare:

Sir Alex Ferguson är som en andra pappa för mig. Han hjälpte mig väldigt mycket under de sex åren som jag var i Manchester. Han lärde mig väldigt mycket.

I somras florerade rykten om att United var sugna på att värva tillbaka spelaren för en miljard kronor. Oavsett om ryktet var galet så kanske det stämmer att klubben har ögonen på honom - igen.

Ronaldos glansdagar i United

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!