The No Spin Zone: Manchester Citys stora rea-fest

- 19/11/2010, 11:50 -
Sebastian Larsson kan vara på väg bort från Birmingham.
1 av 3

Sebastian Larsson kan vara på väg bort från Birmingham.

SIMON DAWSON/AP/SCANPIX

Fortfarande inget kändisspan på pendeltåget mellan Södertälje och T-Centralen.
2 av 3

Fortfarande inget kändisspan på pendeltåget mellan Södertälje och T-Centralen.

Lars Pehrson / SvD / SCANPIX

3 av 3

SCANPIX

Nyheter24 sammanfattar veckans rykten i fotbollsvärlden. Manchester City tar, som  alltid, störst plats när det kommer till veckans spontana spekulationer.

VÄRLDEN. Manchester Citys förenade araber har resonerat, diskuterat och nu kommit fram till att klubben behöver ytterligare en anfallare.

Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan ryktas nu vara på jakt efter Wolfsburg enorme anfallare Edin Dzeko. Frågan är hur klubben ska få plats med en spelare till i en trupp som är på bristningsgränsen?

Rea i Eastlands!

Wayne Bridge, som uppenbarligen har en hel del emotionella bekymmer kan fås för en spottstyver av utgångspriset.

Craig Bellamy, Världens bästa golfspelare, slagskämpe och allmäne globetrotter säljs nu av med drygt 300 procents rabatt.

Emmanuel Adebayor, klubbens stora prestigevärvning från Arsenal kan nu gå till en bråkdel av priset. Problemet är dock att togolesen mycket väl kan skapa seriösa problem när han återvänder till City of Manchester Stadium. Intresserade klubbar är förvarnade.

United ska inte vara sämre

Som alla vid det här laget märkt har Sir Alex Ferguson kovänt på den internationella marknaden. Marknaden som miljöpartiet skrattar åt och vänsterpartiet deklarerat som en del av den globala slavhandeln.

Ferguson har gått från att sno motståndarlagens största talanger, till att stjäla bottenlagens mediokra ungdomsspelare.

Senaste i raden är den 20-årige mittfältaren Jordan Henderson, som debuterade för fruktade engelska landslaget i förlusten mot det än mer fruktade Frankrike.

– När "Fergie" frågade mig om Antiono Valencia, skrev han plötsligt på för United. Nu har han frågat om Jordan Henderson, så det är väl bara en tidsfråga då? säger Sunderlands manager Steve Bruce, ung adept till nämnde Ferguson.

Dock tillägger Bruce att samtliga managers i Premier League frågat efter den unge mittfältaren.

Larsson cashar in?

Sebastian Larsson kör en Walid Atta, en Wayne Rooney, en Robinho, (insert: valfri känd fotbollsspelare). Han försöker ge sig själv simborgarmärket för fotbollsspelare - märket för utnyttjande av Bosmandomen.

Enligt rapporter har kontraktsförhandlingarna strandat. Inte direkt några stora nyheter, men svensken kommer efter årsskiftet få möjlighet att tala med klubbar utanför England.

– Den senaste kontakten mellan honom och klubben var för ett par månader sedan, säger Birminghamtränaren Alex Mcleish.

"Wenger sign him up again" skanderar Arsenalfansen?

Nyheter24 kan dessutom avslöja att Jan Tauer fortfarande inte satt sig på pendeltåget mot Flemingsberg och Södertälje. Han sitter fast på Autobahn.

Se Ian Holloways klassiska utbrott och andra manager åsikter om Rooney-härvan.

Nästa artikel
The No-Spin zone