Här firar Gareth Bale sitt 1-2-mål. - Foto: Akira Suemori/AP/SCANPIX

Tottenhams magiska vändning

Låg under med 0-2 - då kom Tottenham tillbaka.

Tottenhams succésäsong:

I och med vinsten har Tottenham nu gått upp till en femteplats och är nära de engelska giganterna. Laget har imponerat riktigt stort och spelare som Rafael van der Vaart, men framför allt Gareth Bale har verkligen stuckit ut rejält.

Walesaren har mäktat med hela nio mål och är en av Premier Leagues allra hetaste spelare.

LONDON. Tottenham var fullkomligt uträknat och med 0-2 att hämta upp såg det helt omöjligt för dem att komma ikapp Arsenal.

Men då hände det.

50 minuter in i matchen fick Gareth Bale med sig bollen, slet sig undan från sin försvarare och skickade in bollen med en ytterskruv.

Bara minuterna senare var det dags igen. Cesc Fabregas tog bollen med bollen i straffområdet och domaren tvekade inte en sekund. Rafael van der Vaart gjorde inte heller något misstag från elvameterspunkten.

Kvitteringen var framme. Men det blev bättre än så - mycket bättre.

Bara minuterna kvar återstod av matchen när Younes Kaboul nickade in van der Vaarts perfekta inlägg.

Det stekheta derbyt var avgjort och trots att Arsenal försökte komma tillbaka gick det aldrig.