Zlatan firar sitt fantastiska mål.
1 av 4
Zlatan firar sitt fantastiska mål. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
2 av 4
- Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
3 av 4
- Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
4 av 4
- Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX

VIDEO: Släng dig i väggen van Basten - här kommer Zlatan

Zlatan Ibrahimovic avgjorde den viktiga hemmamatchen mot Fiorentina - och som han gjorde det. Ni kan se det fantastiska målet här.


MILANO. Zlatan Ibrahimovic har genom åren bjudit oss på mängder med konstmål, fantastiska framspelningar och ett ofta magiskt spel. Under lördagskvällen kom svenskens senaste konststycke.

Det var tidigt under matchen mot Fiorentina, som 29-åringen tog emot en passning inne i "Violas" straffområde. "Ibra" lyfte upp bollen en bit över huvudet och avslutade med en distinkt, vacker, och atletisk bicycleta.

Blev skadad mitt i firandet

Efter ha utfört konststycket skulle "Ibra" göra sin numer klassiska målgest, där han tar ett stort hopp upp från marken för att sedan ge luften en Muhammed Ali-uppercut. Mitt i svingen gjorde sig dock svensken illa, tog sig för armbågen och grinade riktigt illa, samtidigt hoppade samtliga lagkamrater på honom för att fira det vackra målet.

Det visade sig inte vara värre än att Ibrahimovic kunde fortsätta matchen och spelade tills domaren blåste av. Tillställningen slutade 1-0 till Milan och laget befäster därmed sin ställning i toppen av Serie A.

Hyllas till skyarna

Zlatan Ibrahimovic har under sin tid i Milan många gånger jämförts med den legendariske anfallaren Marco van Basten, och inte blir det sämre efter att ha gjort en kopia av holländarens kanske mest klassiska mål.

Dock bör det tilläggas, att den förre Milananfallarens mål var stråt vassare, men "Ibra" har nu startat klättringen mot van Bastens höjder och status, frågan är bara om han kan nå till sådana höjder?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

SHL-stjärna har fått hat och hot efter övergång

Klart: Han tar över som ny tränare i AIK

Markus Åkerblom blir ny huvudtränare för AIK i hockeyallsvenskan och har skrivit på ett kontrakt över två säsonger. Målet är att ta Solnalaget tillbaka till högstaligan SHL.

Hälsan stoppar Kinhult – missar majorn

1 timme sedan
Frida Kinhult har visat fin form på sistone, men nu missar hon veckans majortävling i Texas.

Nadal dominant i comebacken: "Betyder mycket"

1 timme sedan
Rafael Nadal vann övertygande i comebacken. Efter drygt tre månaders skadeuppehåll besegrade han italienaren Flavio Cobolli med 2–0 i set i första omgången av Barcelonas ATP-turnering. Att kunna vara med och tävla betyder mycket, säger han.

Stjärnans OS-plan – revansch i Paris

2 timmar sedan
Revansch. Det är vad Jim Gottfridsson tänker på när han pratar om OS i Paris – och handbollsstjärnan anser att känslan är en styrka. Det tror jag talar för oss, säger han.

Klart: Nordiska dueller i Paris-OS

2 timmar sedan
Värdnationen Frankrike valde grupp B. Därmed hamnade Sverige i A – tillsammans med bland andra Norge och Danmark. Paris-OS fylls därmed av nordiska dueller.