Får sparken redan efter ett par matcher?
Får sparken redan efter ett par matcher? - Foto: Felice Calabro/AP/SCANPIX

Ny förlust för Inter – får Benítez sparken nu?

Spanjoren riskerar att bli av med sitt jobb efter ytterligare en förlust i Serie A.


Matchfakta:

Mål: 1-0 (29) Sergio Pellessier, 2-0 (82) Davide Moscardelli, 2-1 (90) Samuel Eto'o.

Varningar: Théréau (Chievo), Gelson Fernandes (Chievo), Ivan Cordoba (Inter), Dejan Stankovic (Inter).

Arena: Marcantonio Bentegodi

MILANO. Italiensk media skrev tidigare i veckan att spanjoren har två matcher på sig att vända på den negativa trenden. Efter dagens förlust mot Chievo lär han inte sitta mer säkert.

De regerande mästarna, som har massvis med skador, fick se Sergio Pellissier nicka 1-0 redan efter en halvtimme. Storklubben började då pressa på och det straffade sig till slut.

I den 82:a matchminuten sköt Davide Moscardelli in 2-0-målet i nättaket inför en vilt jublande hemmapublik. Målkungen Samuel Eto'o reducerade visserligen men det hjälpte inte.

Storstjärnan skallade Chievo-spelaren Cesar rakt i bröstet – en incidenten som domaren missade. Men troligen kommer det att grankas i efterhand och han kan nog räkna med en avstängning.

Nyheter24:s bloggare Nicole Fältlov tror att Rafa Benítez kommer att få börja leta efter ett nytt jobb efter klubbens andra raka förlust.

2-0 Chievo-Inter. Okej Benitez dagar är räknade”, skriver hon på Twitter.

Se när Pellissier nickade in ledningsmålet

Här kan ni se Eto'os hjärnsläpp

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

1 timme sedan

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.