Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

”Eto'o blev provocerad”

- 21/11/2010, 20:57 -
Strikern skallar här Bostjan Cesar.
1 av 2

Strikern skallar här Bostjan Cesar.

SCANPIX

Som så klart faller efter attacken.
2 av 2

Som så klart faller efter attacken.

SCANPIX

Inter-tränaren Rafa Benítez skyller stjärnans attack på provokation.

MILANO. I slutskedet av första halvleken började Samuel Eto'o och Chievo-spelaren Bostjan Cesar att gruffas. Storstjärnan fick ett slag på axeln och kunde inte släppa det.

Anfallaren tog då sats och stångade Cesar. Det var en liknande attack som Zinedine Zidane gjorde i VM-finalen 2006 på Marco Materazzi.

Rafa Benítez, som är hårt kritiserad efter de svaga resultaten den senaste tiden, försvarade dock sin stjärna efter matchen.

– Man kan se att han får ett slag och blev provocerad. Han reagerade så där och tappade kontrollen, säger han enligt Football Italia.

29-åringen, som kallas för Lejonet, blev inte utvisad eftersom att domaren missade vad som hände. Det är dock troligt att den förre Barcelonaspelaren kommer att stängas av i efterhand.

– Det är en skam men det finns fyra domare på planen och de tyckte inte att det var någon incident värd att agera på, så det är uppenbarligen deras åsikt, säger Benítez.

Fansen, som räknar med att få vara utan anfallaren i ett par matcher, tror att det kommer gå ännu sämre utan målkungen.

Vi är körda”, skriver en supporter på forumet ForzaInter.

Här kan ni se skallningen