1 av 2
Ancelotti sägs vara lack över att han inte får vara lika grym som Ferguson.
2 av 2
Ancelotti sägs vara lack över att han inte får vara lika grym som Ferguson.

Galna rykten eller total kris i Chelsea?

Brittiska tidningar hävdar att tränaren Carlo Ancelotti redan kontaktat facket efter tredje förlusten på de fyra senaste matcherna.


The Ancelotti Song

The Ancelotti Song har blivit mycket populär på Stamford Bridge den senaste tiden. Sången sjungs i melodin av Dean Martins "That's Amore".

Without a league, we’d gone too long

Until one man he came along

When his brow goes up high just above his left eye, Ancelotti

He makes Frank Lampard score even more than before, Ancelotti

Fans all sing Carlo is the king, Carlo is the king and they love Ancelotti

Home or away we will always play beautiful they say thanks to our Ancelotti

How’s Maloudas new haircut crafted with such care, Ancelotti

When we score seven times without even try, it’s Carlo o ooo

Other fans they are grumpy cause we came and won everything now

Scusa mi but you see easily win the league with Ancelotti

When his brow goes up high just above his left eye, Ancelotti

When he shouts crazily “Come on Chelsea”, Ancelotti

Drogba scores twenty nine the team playing sublime, Ancelotti

When he walks in a room all the ladies they swoon, Ancelotti

When he raises his eye and nobody knows why, Ancelotti

All the lads from JT right through to Petr C love Carlo

And with Butch by his side, we will go forth with pride all together

I think we all agree plain to see that we love Ancelotti, Ancelotti, Ancelotti

LONDON. Antingen råder det total kris i Chelsea eller så är de brittiska tabloiderna så finurliga som bara de kan vara. Oavsett vad så är den buttre italienaren Carlo Ancelotti butter igen.

Enligt Storbritanniens största tidning - The Sun - så har 51-årige Carlo Ancelotti tröttnat på att "bara" vara tränare i Chelsea och därför inte kunna ansvara över sitt lag på samma sätt som en manager kan. Därför ska han redan på söndagen, dagen efter 0-1-förlusten mot Birmingham, ha kontaktat Premier Leagues fackförbund för att se över möjligheterna att säga upp sitt kontrakt med de regerande mästarna.

Att Ancelotti "bara" är en tränare och inte manager bekräftas av Chelsea. Ancelotti har själv klagat i media om sin nuvarande situation.

- Om du jämför mig med Alex Ferguson har han grepp om hela klubben. Jag har bara det tekniska ansvaret. Punkt slut, säger Carlo Ancelotti till the Sun.

Utvecklingen - om den är sann - är väldigt olik Ancelotti som blivit känd som en tränare som inte hamnar i häftiga diskussioner med ledningen för den klubb han tränar för tillfället. Tidigare spenderade han åtta säsongen med Milan och lyckades ständigt hålla den krävande presidenten Silvio Berlusconi nöjd. Nu har han hållt sig lugn under Roman Abramovich trots att denne har en tendens att ställa skyhöga krav på sina tränare, något Jose "The special one" Mourinho fick uppleva efter en tuff säsongsstart.

En annan del i det bråk som uppstått - sant eller ej - sägs vara att Ancelottis kontraktsförhandlingar med Chelsea kollapsat. Men detta är något som Chelsea själva förnekat, inte för att det betyder att det inte stämmer.

Trots rubrikerna så leder Chelsea fortfarande Premier League och Ancelotti får förhoppningsvis tillbaka sin viktigaste spelare - Frank Lampard - i superform inom kort. Då kan man slå till med ett nytt superryck.

Kan vi inte alla sjunga och vara lyckliga tillsammans? Ancelotti!!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

igår 19:54
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

igår 19:54
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.