VIDEO: Är han kannibal eller vampyr - avgör själva?

Luis Suarez hamnar återigen under mediers skottglugg - den här gången efter att härmat Mike Tyson under gigantmötet mot Ola Toivonens PSV Eindhoven.


Luis Suarez:

Luis Suarez inledde sin karriär i det urugyanska  laget Nacional men talangen upptäcktes tidigt och den tidigare svenskklubben FC Groningen värde stjärnskottet inför säsongen 2006-07.

Efter endast ett år tillsammans med svenskarna, ville det holländska storlaget Ajax sätta klorna i anfallaren.

Sagt och gjort.

Under sin tid i Ajax har spelaren hunnit med att göra över sjuttio mål för klubben och under fjolåret slog Suarez rekord i den holländska ligan för flest gjorda mål under en säsong som utlänning.

AMSTERDAM. Luis Suárez blev känd utanför fotbollsvärlden när han med handen stoppade ett glasklart mål för Ghana under kvartsfinalen i VM. Uruguay gick sedan vidare efter att Asamoah Gyan missat den efterföljande straffsparken i matchens absoluta slutskede.

Nu hamnar han återigen på löpsedlar världen över efter att ha gjort en "Mike Tyson" och bitit en motståndare i nacken.

Förseelsen uppstod när Ajax tog emot Ola Toivonens PSV Eindhoven i en av den holländska ligans största matcher. I slutet av matchen uppstod det ett större bråk mellan spelarna och mitt i tumultet valde uruguayanen att helt sonika bita Otman Bakkal i halsen. Domaren missade hela incidenten.

Nu har holländska medier dragit igång ett gigantiskt drev riktat mot Suárez och menar att förbundet i Amsterdam samt Ajax måste straffa spelaren i efterhand med dryga böter eller en lång avstängning.

Vampyr, kannibal eller Mike Tyson - avgör själva.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

2 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

3 timmar sedan
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.

Guide: Allt du behöver veta inför SM-finalerna

idag 15:02
Skellefteå gör sin tionde SM-final i historien – Rögle har tio raka segrar i det här SM-slutspelet. Hamnar SM-guldet i norr eller söder? Här är förutsättningarna inför finalserien som startar på lördagen.