José Mourinho saknar det brittiska vädret?
1 av 3
José Mourinho saknar det brittiska vädret? - Foto: Alvaro Barrientos/AP/SCANPIX
2 av 3
- Foto: Paco Paredes/AP/SCANPIX
3 av 3
- Foto: DAVE CAULKIN/AP/SCANPIX

Mourinho lämnar nu dörren till England på vid gavel

Öppnar José Mourinho nu för en comeback inom den engelska fotbollen?– Jag älskar allt med den engelska fotbollen och hur mycket engelsmännen uppskattar sporten.


Rekordet i Real Madrid

José Mourinho har gjort succé med Real Madrid och tagit hela 29 poäng på elva matcher.

Ett facit som faktiskt är historiskt bra.

Aldrig någonsin har en La liga-debuterande tränare tagit så pass många poäng. Det innebär dessutom att portugisen har tagit Barcelona-tränaren Pep Guardiolas rekord.

LONDON. José Mourinho, 47, har vunnit Portugisiska ligan, Uefa cupen och Champions League med Porto. Han har vunnit ytterligare en Champions League-titel inklusive två ligasegrar tillsammans med Inter.

Just nu satsar han mot seger i både Champions League och La liga med Real Madrid.

Men det var tiden i England som betydde i särklass mest för den kontroversielle mästartränaren.

- Tiden som jag spenderade i England var min karriärs bästa hittills, trots att jag vunnit Champions League i Portugal och Italien. Jag har fortfarande ett hus i London och jag och min familj har stor kärlek till England och kommer alltid att ha det, säger Mourinho till The Sun.

Mourinhos stora ord om England skapar nu stora spekulationer om att 47-åringen vill återvända till Premier League.

- Atmosfären, intensiteten, och känslorna i England går inte att jämföra med andra länder. För någon som verkligen älskar sporten, som jag gör, är England landet där man njuter av sporten mest, ska Mourinho ha sagt på League Managers Association Hall of Fame Dinner igår kväll. Ett event där flera berömda tränare samlats för att fira den engelska FA-cupen.

Mourinho passade även på att hylla Sir Alex Ferguson, 69,  och deklarerade att han har som ambition att fortsätta med tränaryrket lika länge som den berömda skotten.

- När jag är i 50- och 60-årsåldern så ser jag mig fortfarande som aktiv inom fotbollen och med samma ambitioner och mål som Sir Alex, ska Mourinho ha sagt.

Kan det bli så att det är just José Mourinho som tar över efter Sir Alex i Manchester United?

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!