Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Nannskog har tecknat på ett fyraårskontrakt"

- 23/11/2010, 13:52 -
Daniel Nannskog slutar.
1 av 2

Daniel Nannskog slutar.

BILDBYRÅN

I dag bekräftade de uppgifterna.
2 av 2

I dag bekräftade de uppgifterna.

Robert Christensen/BILDBYRÅN

Under tisdagen meddelade Stabæk och Daniel Nannskog att han har gjort sitt som spelare. Skämtsamt avslöjade de dessutom hans framtidsplaner.

BEKKESTUA. – Jag kan nu meddela att Daniel Nannskog har tecknat på ett nytt fyraårskontrakt med Stabæk, skämtade klubbens sportchef Inge André Olsen på tisdagens presskonferens.

Men sen blev det seriöst igen. Mycket seriösare.

Precis som Nyheter24 hade rapporterat meddelade Daniel Nannskog att han slutar med fotbollen på grund av en skada.

– Jag har kämpat hårt. Det har varit några tunga månader, men benet visade inte några förbättringar. Eftersom det inte fanns några andra alternativ var jag tvungen att ge upp, sade den 36-årige svensken, som även berättade att han hade kunnat stanna tills kontraktet löpt ut.

Blir tränare

Men anfallaren valde att inte göra det. I stället får han en ny roll inom klubben - som dessutom innebär att han nu får betydligt mycket mindre i lön.

Nästa år kommer han att gå på två tränarkurser, men även få träna klubbens division två-lag. Dessutom ska han stå för anfallsövningar för unga talanger från 13-19 år.

Nu ska Nannskog lära talanger att göra sådana här enkla mål