Här gör Martin Skrtel mål för Liverpool.
Här gör Martin Skrtel mål för Liverpool. - Foto: Lefteris Pitarakis/AP/SCANPIX
Luka Modric låg bakom Tottenhams kvitteringsmål.
Luka Modric låg bakom Tottenhams kvitteringsmål. - Foto: Lefteris Pitarakis/AP/SCANPIX
Heurelho Gomes segerjublar.
Heurelho Gomes segerjublar. - Foto: Lefteris Pitarakis/AP/SCANPIX

Tottenhams sköna revansch

Aaron Lennon avgjorde hemma mot Liverpool - bara minuterna efter att han hade gjort ett bortdömt mål.

Skadedrabbad match:

Det var ingen ful match som utspelades på White Hart Lane. Men trots det fick ändå en drös spelare utgå skadade.

Redan i den tolfte minuten fick Rafael van der Vaart lämna planen med en skada. Holländaren haltade till och signalerade direkt för ett byte.

I den 36:e minuten var det dags igen. Den här gången var det Younes Kaboul som tog för sig knäet och lämnade matchen.

Men lite mindre än kvarten kvar till fulltid skadades Liverpools David N'Gog, som även han fick avbryta.

Även Jamie Carragher, som inte precis är känd för att vika ned sig enkelt, fick utgå med en armskada.

LONDON. Det svängde fram och tillbaka och länge såg det ut som om att vilket lag som helst kunde vinna mötet.

Men i den 92:a minuten skulle Aaron Lennon bli Tottenhams store hjälte när Liverpool kom på besök.

Det var annars bortalaget som inledde starkast och som dessutom tog initiativet först.

Efter lite flipperspel i Spurs straffområde i den 42:a minuten fick Martin Skrtel turligt bollen rakt i fötterna. Slovaken reagerade direkt och tryckte in ledningsmålet bakom en chanslös Heurelho Gomes.

Bara minuterna senare skulle Maxi Rodriguez komma att sumpa ett jätteläge. Ett läge som argentinaren förmodligen kommer att drömma mardrömmar om i natt.

För att i den andra halvleken kom Tottenham tillbaka - på riktigt.

Och när samme Skrtel senare slog in bollen i eget mål tände det till rejält hos hemmaspelarna. Målchanser började skapas åt båda håll och hur det fortfarande kunde stå 1-1 när 90 minuter hade passerat var ett stort frågetecken.

Men då stegade Aaron Lennon fram, bara minuterna efter att han hade gjort ett mål som dömts bort för offside, och stänkte in 2-1.

Det hade dessutom kunnat bli fler mål för Tottenham och Lennon. Men när domaren blåste av i den 96:e matchminuten stod det fortfarande 2-1 till hemmalaget, som därmed avancerade till femteplats.

/
/
/
/

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.