Carlo Ancelotti är säker på att Pep Guardiola inte kommer ta hans jobb.
1 av 4
Carlo Ancelotti är säker på att Pep Guardiola inte kommer ta hans jobb. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Nu Pep ta över efter italienaren i Chelsea.
2 av 4
Nu Pep ta över efter italienaren i Chelsea. - Foto: Matt Dunham/AP/SCANPIX
Den katalanske tränaren har gjort succé i Barcelona.
3 av 4
Den katalanske tränaren har gjort succé i Barcelona. - Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX
Barcelona lär inte vara särskilt sugna på att släppa honom.
4 av 4
Barcelona lär inte vara särskilt sugna på att släppa honom. - Foto: MANU FERNANDEZ/AP/SCANPIX

Ancelotti: "Ingen Guardiola i Chelsea"

Chelseas hårt kritiserade tränare skrattar bort ryktena.


Chelseas kris:

Chelsea har inte imponerat den senaste tiden och har endast lyckats vinna en enda ligamatch på fem försök. Ett resultat som nu innebär att de har tappat serieledningen till Manchester United.

Desto bättre går det dock i Champions League. Laget har vunnit alla sina gruppmatcher, men de var ändå riktigt illa ute senast hemma mot Zlina.

Bortalaget tog ledningen i den första halvleken och höll den dessutom till den 51:a matchminuten. Först då kunde Chelsea kvittera. Segermålet kom även sent in matchen.

LONDON. En seger på de fem senaste ligamatcherna är inte tillräckligt bra för en klubb som Chelsea. Tränaren Carlo Ancelotti hänger lösare än någonsin och rykten har till och med redan utnämnt han ersättare: Barcelonas Pep Guardiola.

Men det är uppgifter som Chelseas italienske tränare bara skrattar åt.

– Guardiola? Honom känner jag. Vanligtvis brukar tränarna vara de sista som hör sådana här rykten. Vi är helt enkelt inte intresserade, utan vi fokuserar oss på träningar och våra matcher, säger han enligt Mirror.

Nye sportchefen öppnar dörrar

Det är efter att sportchefen Frank Arnesen avgått och Txiki Beguiristain, Barças förre sportchef, länkats ihop med "The Blues" som uppgifterna om att Guardiola skulle ta över bubblade fram.

Barcelona lär dock inte vara särskilt sugna på att släppa sin tränare, som än så länge har skördat enorma framgångar med den katalanska klubben.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

1 timme sedan

Stark högt upp i Texas

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

igår 21:22
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg visar klass – bara ett slag efter

igår 20:44
Det svenska stjärnskottet Ludvig Åberg håller sig kvar i täten och fortsätter visa klass i RBC Heritage, USA-tourtävlingen i South Carolina. Eller vad sägs om fem birdies på andra rundan?