Tisdag 25 Jan
Stockholm

Han kan ta Elmanders plats i Liverpool

Roma-stjärnan Mirko Vucinic kan ta anfallsplatsen bredvid Fernando Torres i Liverpool.
1 av 3
Roma-stjärnan Mirko Vucinic kan ta anfallsplatsen bredvid Fernando Torres i Liverpool. Foto: Pier Paolo Cito/AP/SCANPIX
2 av 3
3 av 3

Krisklubben är intresserade av succésvensken - men de har också en annan anfallsstjärna i siktet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mirko Vucinic:

Född: 1 oktober 1983 i Niksic, Montenegro.

Då: Efter en säsong i Sutjeska Niksic i hemlandet upptäckte Lecce honom och plockade snabbt över honom till Italien. Efter sex år där flyttade han till huvudstadsklubben Roma.

Nu: Under sina fyra år i klubben har 27-åringen ofta varit bofast i startelvan men har den senaste tiden fått sitt allt mer på bänken. Nu kan han vara på väg att ta Johan Elmanders eventuella plats i Liverpool.

LIVERPOOL. Johan Elmander har gjort stor succé i Premier League den här säsongen. Svensken har redan hunnit med att göra åtta mål och delar andraplatsen i skytteligan.

Det har inte gått obemärkt förbi och enligt Mirror studerade Liverpool-tränaren Roy Hodgson honom i helgen.

Men Merseysideklubben har inte bara tittat närmare på svensken utan även Romas stjärna Mirko Vucinic, uppger italiensk media. 27-åringen, som har gjort 68 mål i serie A på 200 matcher, har fått sparsamt med speltid i den skuldtyngda klubben och kan därför vara på väg bort.

”The Reds” skulle få casha upp cirka 250 miljoner kronor för att knyta till sig måltjuven. ”Balkans Maradona”, som han kallas, är en spelare som supportarna gärna ser dra på sig den röda tröjan.

Han är en bra spelare. Är snabbt för att vara ganska lång och endast 27 år”, skriver bbabraham på klubbens officiella forum.

Se den vasse anfallaren i aktion

Kommentera
Kopiera länk
Dela