Svensken är inte till salu - oavsett pris.
1 av 2
Svensken är inte till salu - oavsett pris. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Marco Vasini/AP/SCANPIX

Galliani: ”Vi kommer aldrig sälja Zlatan”

”Ibra” vill återförenas med den förre lagkamraten Mario Balotelli. Men det måste bli i Milan - för storklubben kommer aldrig sälja svensken.


Zlatans fantastiska säsong i Milan

Sex ligamål har Zlatan Ibrahimovic gjort med sitt Milan. Sex mål som har hjälpt det en gång sargade laget tillbaka upp till toppen - men även att slå ärkerivalen Inter.

Det första målet kom i den fjärde omgången borta mot Lazio. Den matchen slutade 1-1.

Sedan har det bara fortsatt för "Ibra". Nästa omgång, mot Genoa, slog han till igen och i omgång åtta satte han sitt tredje mål när han punkterade bortamötet med Napoli.

Sedan har dessutom nätat mot sitt gamla lag Juventus i 1-2-förlustmatchen, mot Palermo och nu senast mot Inter.

Förra helgen slog han till på nytt och cykelsparkade in matchens enda mål mot Fiorentina och under lördagskvällen fortsatte han sin magiska säsong med en viktig framspelning till Robinhos ledningsmål mot Sampdoria.

Senast mot Brescia slog han till med en riktig missil som höll på att skjuta sönder nätet på San Siro.

MILANO. När Zlatan Ibraimovic, 29, spelade i Inter var det han som tog hand om Martio Balotelli. Sedan dess har de alltid haft en speciell relation.

20-åringen har tidigare berättat för italiensk media att han i somras försökte få ”Ibra” att skriva på för Manchester City. Zlatan ser gärna att duon återförenas - fast i Milans rödsvarta tröja.

- Det skulle vara fantastiskt för båda två att spela tillsammans igen. Och även för Milan-fansen, sa Zlatan i magasinet Chi.

På en presskonferens i dag avslöjade klubbens vicepresident Adriano Galliani att den anrika klubben aldrig kommer att släppa svensken till något lag.

- "Ibra" vill ha Balotelli? Om det skulle gå, så tar vi honom.? Det jag kan säga säkert är att som anfallspar kommer de aldrig att återförenas i Manchester City, bara eventuellt i Milan, eftersom vi aldrig kommer sälja "Ibra" till någon, sa han.

Supportarna är överens om att den italienske landslagsspelaren kommer att dyka upp i storklubben förr eller senare.

Milan kommer att köpa Balotelli, men det kommer troligen sluta med att de skickar iväg (Alexandre) Pato för att få honom”, skriver sanzen på forumet Red & Black.

Se ett av svenskens snyggaste mål i Milan-tröjan

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!