Milan Jovanovic jublar efter att ha gett Liverpool ledningen.
Milan Jovanovic jublar efter att ha gett Liverpool ledningen. - Foto: Marko Drobnjakovic/AP/SCANPIX
Men Eder Bonfin förstörde gästernas fest.
Men Eder Bonfin förstörde gästernas fest. - Foto: Marko Drobnjakovic/AP/SCANPIX

"Pool" behåller gruppledningen - trots poängtapp

Liverpool kunde inte vinna borta mot Steaua Bukarest.

Europa League Liverpools räddning?

Liverpool har inte alls imponerat i ligan och det är väldigt många som kräver tränaren Roy Hodgsons avgång.

Men i Europa League har det gått desto bättre - även om de endast har lyckats vinna två av fem matcher.

Däremot har de inte förlorat och har därför lyckats knipa nio poäng. De leder även gruppen framför lag som Steaua Bukarest, Napoli och Utrecht.

BUKAREST. Precis när saker och ting ser ut att kunna gå bra för Liverpool faller de rakt ned i fällan igen.

I dag var de på väg mot en viktig bortaseger när Steaua Bukarest gästades i Europa League. Milan Jovanovic gav bortalaget ledningen 19 minuter in i matchen.

Men ledningen skulle inte hålla matchen ut.

Med mindre än 30 minuter kvar till fulltid slog rumänerna till - och satte 1-1 genom Eder Bonfim.

Fler mål än så blev det inte heller. Och Liverpool, de behåller gruppledningen trots poängtappet.