Zlatan Ibrahimovic i sin numer klassiska posé.
1 av 3
Zlatan Ibrahimovic i sin numer klassiska posé. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX
"Ibra" tillsammans med sina lagkamrater.
2 av 3
"Ibra" tillsammans med sina lagkamrater. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX
Hur stor kan "Ibra" bli?
3 av 3
Hur stor kan "Ibra" bli? - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

"Zlatan är helt enkelt en magiker"

De italienska tidningarna har svårt att slå varandra när det kommer till hyllningar och krönikor för att lyfta fram hur pass stor, världens största svensk, egentligen är?


MILANO. Reaktionerna på Zlatan Ibrahimovics magiska natt mot Brescia låter sig inte vänta.

Gazzetta Dello Sport toppar med "Ibra's makt: Milan ser farliga ut" som rubrik. Gaetono De Stefano menar i artikeln att det inte finns någon i den italienska fotbollen som kan stoppa världens bäste svensk och att Milan med största sannolikhet seglar fram mot Scudetton.

Gazzettan fortsätter och hävdar att Ibrahimovics mål kan gå till historien som ett av de snyggare målen han gjort i Serie A, vilket får en att anta att skribenten missat att ett par matcher under den senaste tiden?

Tutto Sport menar att gårdagens mål från "Ibra" endast kan kallas magi och rapporterar samtidigt om kommentarer från en otroligt ödmjuk Milantränare.

– Vi kan inte titta på vad de andra lagen gör, just nu går det bra för oss men vi måste samtidigt undvika att ta ut något i förskott, säger Massimiliano Allegri till Tutto Sport.

La Repubblica ger supersvensken höga 7 i betyg och menar att Milan inte har en chans att vinna ligan utan sommarens i särklass bästa affär.

"Hur kunde en så bra spelare kosta så otroligt lite pengar?" frågar sig Luigi Panella.

Frågan är hur långt Ibrahimovic kan ta sitt Milan och räcker det med fantastiskt spel i Serie A?

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!