Cristiano Ronaldo vill alltid spela.
1 av 2
Cristiano Ronaldo vill alltid spela. - Foto: BILDBYRÅN
2 av 2
- Foto: BILDBYRÅN

"Ronaldo måste vara halvdöd för att inte spela"

Småskadad eller ej - Cristiano Ronaldo vill alltid spela.


Utfryst?

Cristiano Ronaldo producerar otroligt mycket framåt. Men det ryktas trots det att hans lagkamrater är missnöjda med honom.

Enligt bland annat Sport menar Iker Casillas och Sergio Ramos att Ronaldo jämt och ständigt försvaras av presidenten. De har fått nog, menar tidningen.

Men frågan är hur mycket sanning det ligger i "uppgifterna". Sport är en Barcelona-baserad tidning och har en vana att skriva mindre smickrande nyheter om Real Madrid.

Samma sak gäller Marca, som å andra sidan inte brukar hylla Barcelona alltför ofta.

MADRID. I kväll spelar Real Madrid en betydelselös hemmamatch mot franska Auxerre i Champions League. Ett ypperligt tillfälle för tränaren José Mourinho att vila stjärnor som bland andra Cristiano Ronaldo, kan man tycka.

Men nej, räkna med att portugisen kommer att finnas med från start när matchen går av stapeln.

– Jag har känt Ronaldo i fem månader. Dagen som han inte vill spela är dagen då han inte kan. Det är en spelare som i stort sett måste vara halvdöd för att stå över en match, säger det vita lagets assisterande tränare Aitor Karanka till Marca.

Han fortsätter.

– Det spelar ingen roll om han har någon känning som andra skulle störas av och få dem att inte vilja spela, med honom händer inte det eftersom han alltid vill spela.

Och kanske är det ändå lika bra att han får spela så mycket som han gör. Den portugisiske stjärnan från Madiera har redan hunnit sätta 17 baljor och har legat bakom fem stycken.

Det är inte ofta Ronaldo väljer att hoppa av. Men när han väl gör det så är han verkligen skadad. Här drar han på sig en rejäl skada som höll honom borta från spel i nästan en månad.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!